Hesabım
    Austin Butler ve Tom Hanks'li "Elvis"in Prömiyeri Cannes Film Festivali'nde Düzenlendi

    Baz Luhrmann imzalı "Elvis" 24 Haziran'da sinemalarda!

    Baz Luhrmann'ın yönettiği "Elvis"in dünya prömiyeri Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirildi. Baz Luhrmann, başrolde Elvis Presley'e hayat veren Austin Butler ve Elvis'in tartışmalı menajeri Tom Parker'ı canlandıran Oscar'lı oyuncu Tom Hanks, Elvis'in büyük bir aşk yaşadığı Priscilla Presley'i canlandıran Olivia DeJonge gösterim öncesinde kırmızı halıda yürüdüler.

    Rock'n Roll'un kralı olarak anılan ve gelmiş geçmiş en etkili müzisyenlerden biri olan Elvis Presley'in hayatının uzun bir dönemini anlatan filmin prömiyerinde ayrıca; Shakira, Ricky MartinKylie Minogue ve İtalyan rock grubu Maneskin gibi müzik dünyasının öne çıkan isimleri de yer aldı. Priscilla Presley de prömiyerin konukları arasındaydı. 

    Kırmızı halı törenin ardından gösterimi yapılan film, izleyenler tarafından tam 12 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Bu süre, bu yılki Cannes Film Festivali'nde bir filmin alkışlandığı en uzun süre oldu. Gösterim sonrasında gözleri dolan Austin Butler'ın Priscilla Presley'e sarıldığı duygusal anlar, konuklar tarafından çılgınca alkışlandı. 

    Konuşma yapmak için mikrofonu eline alan Baz Luhrmann'ın gözyaşlarını silmesi dikkat çekti. Luhrmann, Covid-19 pandemisi nedeniyle prodüksiyonu durdurulan filmin hiçbir zaman hayata geçemeyeceğinden korktuğunu söyledi ve "Tom Hanks'in büyük bir cesaret gösterek geri gelmesi ve tüm ekibin filmi bitirme konusundaki cesareti" sayesinde Cannes'da olduklarını belirtti.

    Olivia DeJongeJerry Schilling, Tom Hanks, Austin Butler, Baz Luhrmann, Priscilla Presley, Alton MasonNatasha Bassett ve Patrick McCormick

    Baz Luhrmann ve Austin Butler

    Priscilla Presley ve Austin Butler

    Tom Hanks

    Tom Hanks ve Olivia DeJonge

    Shakira

    Ricky Martin

    Kylie Minogue

    Maneskin (Ethan Torchio, Damiano David, Victoria De Angelis ve Thomas Raggi)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top