Hesabım
    Sıra Dışı Film "Karanlık Madde"den Sıra Dışı Gala!

    İlk kez bir sinema salonuna kamp kuruldu, misafirler geceye topuklu ayakkabı ve gece elbiseleriyle değil kamp kıyafetleriyle katıldılar...

    Yarın vizyona girecek "Karanlık Madde" filmi ilklere imza atmaya devam ediyor. Film gala gecesinde misafirlerine bir kamp alanı yaratarak, büyük bir prodüksiyon ile karşıladı. Sinema salonuna, dünyanın deniz seviyesi üzerindeki en yüksek dağı Everest’e, son tırmanıştan önce kurulan, zorlu hava şartlarına uygun, 2.10 metre boyunda ki çadır kuruldu. Ateş, çadır, özel ses, ışık ve görüntü efektleri kullanılarak, tüm kamp malzemeleriyle misafirlere kamp atmosferi yaşatıldı.

    Türk Sinemasında ilk kez bir gala organizasyonunda misafirler topuklu ayakkabı, gece kıyafetleriyle değil kamp kıyafetleriyle katıldılar. Misafirler fuaye alanında beklerken ışıklar birden kapatıldı. Herkes şaşkınlık içinde ne olduğunu anlamaya çalışırken el fenerlerinin yakılması anons edildi. Kurulan kamp alanında oyuncular yerini aldı, Aladağlar’da çekilen kamp sahnesinin birebir aynısını filme girmeden önce yaşayan seyirci büyük şok yaşadı. Etkileyici geceden misafirler farklı bir deneyim yaşayarak ayrıldı.

    Bu özel geceye el fenerleri ve kamp malzemeleriyle katılan Oğulcan Engin, Türkiye’nin Snowboard Kraliçesi Çiçek Güney, Hande Can, Erdem Yılmaztürk, Dr. Ayşegül Çoruhlu, Banu Gökyar, Dilan Tanburoğlu, Sertaç Taşdelen gibi birçok ünlü isim, ilk kez böyle bir ortamla karşılaşmanın gururunu yaşadıklarını ve çok etkilendiklerini söylediler.

    "Karanlık Madde" yarın sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top