Hesabım
    "Mutlu Oyuncak Dükkanı" Animasyon Filminin Galası Yapıldı!

    Ankara’da gerçekleşen "Mutlu Oyuncak Dükkanı" film galasında keyif dolu anlar yaşandı.

    TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan ve izleyiciden büyük ilgi gören "Mutlu Oyuncak Dükkanı" 10 Haziran’da beyaz perdede izleyicileri ile buluşuyor. Kıpır, Çilli, Fistan, Kırık Diş, Pofu Maviş, Alyanak, Cici ve Robi’nin eğlence ve macera dolu serüvenleri Türkiye'nin dört bir yerinde sinema salonlarında izlenebilecek.

    Ankara'da düzenlenen galaya katılan TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol: "Küçük bir hediye olarak görüyoruz bunu. Mutlu Oyuncak Dükkanı yayınlandığı dönemde TRT Çocuk'ta çok beğenildi, dijital mecralarda çok ciddi karşılığı olan bir yapımımız. Dolayısıyla sinemaya da bunu bir film olarak sunmak 3D teknolojisi ile bir tasarımla çocuklarımızın özellikle arkadaşları ile olan ilişkilerine takım duygusuna biraz daha onların dikkatini çekmek istediğimiz çok keyifli bir yapım olacak. Devamı da gelecek, yıl boyunca da devam edecek." ifadelerinde bulundu.

    TRT Çocuk Kanal Koordinatörü Mustafa Bora Durmuşoğlu, filmin heyecanını çocuklarla paylaştı. Durmuşoğlu, "Özellikle okul öncesi çocukların ilk sinema deneyimi açısından çok güzel bir macera izleme imkanı var. Mutlu Oyuncak Dükkanı'na hem ebeveynleri hem çocukları gönül rahatlığıyla bekliyoruz” diye konuştu.

     Filmin yapımcısı Murat Kaya TRT'ye teşekkür etti. Her yaşta bireyin filmi keyifle izleyebileceğini söyledi: “3-6 yaş grubundaki çocuklarımızı kapsayan ama elbette ki 7-8-9 yaşındaki çocuklarımızı izleyeceği çünkü sürekli bir macera ve koşturmayı iç içe aldığımız bir film o yüzden 10-11 yaşındaki çocuklarımıza da hitap ediyor. Daha da büyüklerimizi zevkle bekliyoruz."

    "Mutlu Oyuncak Dükkanı" animasyon filminin yönetmenliğini Sinan Güngör ve Semih Turalı üstlendi. 10 Haziran’da vizyona girecek olan film sinema salonlarına neşe getirecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top