Hesabım
    Korku Filmi "Ma-Şer" Sinemalarda!

    Bir üniversite öğrencisinin bitirme tezi olarak "büyü" konusunu ele almasıyla birlikte yaşananları anlatan "Ma-Şer" vizyonda!

    Bir üniversite öğrencisinin bitirme tezinin konusu "büyü" olursa ne olur? Bu yazın en iddialı korku filmlerinden biri olmaya aday "Ma-Şer" filminde Hande, tez çalışmasını sosyal antropolojinin tartışmalı konularından biri olan büyü meselesi üzerine yapmaya karar verir. Ancak genç kadın, araştırmalarını ve çalışmasını uygulamaya koyarak tezini diğer çalışmalardan farklılaştırmak ister. Bunun için de sahaftan çaldığı antika bir büyü kitabını kullanmaya karar verir. Hande, kendisine büyü yapmaları için üç arkadaşı ile anlaşır. Ancak bu sırada işler pek de onun düşündüğü gibi gitmez... 

    Büyü, insanlık tarihinin en eski dönemlerinden beri varlığını sürdüren bir olgu. Tarih değişiyor, dönemler değişiyor, farklı kültürler, coğrafyalar devreye giriyor ancak büyü, tüm insanlık için hala gizemini koruyan bir kavram olarak kalıyor. Gizemli kitaplar, simgeler, mumlar, karanlık ve dehşet… Tüm bu kavramlar "Ma-Şer"i şekillendiriyor.

    Furkan Güngör ve Tarık Karakulak’ın yapımcılığını üstlendiği "Ma-Şer" filminin yönetmenliğini Uğur Kaplan üstlendi. Filmin senaryosu Ece Boran ve Deniz Özkan Yavaşoğulları’na ait. Özgün hikayesi ile yaz sezonunun iddialı korku filmleri arasında gösterilen "Ma-Şer"in başrollerinde Hazal Özbal, Ezgi İrem Mutlu, Doğukan OltuluLevent Kahraman ve Murat Ercanlı var. Filmin çekimleri ise Balıkesir Sındırgı’da yapıldı. 

    "Ma-Şer" bugünden itibaren sinema salonlarında izleyicileri bekliyor! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top