Hesabım
    Cannes Film Festivali'nden En Özel 10 An!

    Conde Nast Digital'in baş editörlerinden Gaby Cove'un Getty Images arşivinden Cannes Film Festivali için seçtiği en özel 10 anı sizlerle paylaşmak istedik!

    PA Wire/PA Photos

    Pablo Picasso & Brigitte Bardot

    1956 yılında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılan ve o dönem 21 yaşında olan güzel aktris Brigitte Bardot, dünyaca ünlü ressam Pablo Picasso'nun Cannes'daki stüdyosunda sohbet ederken ortaya bu iki ilginç ismi bir araya getiren bu kare çıkmıştı.

    Catherine Deneuve

    1966 yılında düzenlenen Cannes Film Festivali'nde zarafetiyle göz kamaştıran Catherine Deneuve. Lensin arkasındaki ise fotoğrafçı eşi David Bailey'den başkası değil.

    Floella Benjamin

    Floella Benjamin, 1977 yılında Cannes'da gösterilen Black Joy (1977) filmiyle başarıyı yakalayamasa da, bu pozuyla hafızalara kazındı.

    Bo Derek

    Bo Derek, 1989 yılında Cannes'da plajda rahat ama kendine yakıştırmayı da başardığı kıyafetiyle böyle görüntülenmişti.

    Kate Moss & Johnny Depp

    Her ne kadar birliktelikleri uzun sürmediyse de 1998 yılında Vegas'ta Korku ve Nefret filminin gösterimine katılan Kate Moss - Johnny Depp çiftinin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

    Grace Jones

    Grace Jones, 2001'de Cannes Film Festivali'nde giydiği Issey Miyake imzalı kıyafetiyle basının ilgisini çekmeyi başardı.

    Helen Mirren

    Helen Mirren, 2007 yılında Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda gözleri böyle kamaştırmıştı. Ünlü aktris, daha önce Cannes'da Özgürlük Uğruna (1984) ve Kral George'un Deliliği (1994)  filmleriyle en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülmüştü.

    Brad Pitt & Angelina Jolie

    2008'de Kung Fu Panda'nın gösterimi için festivale katılan, Brad Pitt ve o dönem hamile olan Angelina Jolie çifti şıklıklarıyla böyle göz doldurmuşlardı.

    Monica Bellucci & Sophie Marceau

    Birlikte oynadıkları Dönüşüm filminin gösterimi için 2009'da düzenlenen Cannes Film Festivali'nde giydikleri elbiseleriyle kırmızı halıda boy gösteren ve dikkatleri üzerine çeken Monica Bellucci ve Sophie Marcaeu ikilisi.

    Cara Delevingne

    Muhteşem Gatsby filminin öngösterimine katılan Cara Delevingne tasarım elbisesi ve mücevherleriyle 2013 Cannes Film Festivali'nde kırmızı halının çok konuşulan isimlerinden olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top