Hesabım
    Aşk ve Tutku Filminden Yeni Kareler İlk Kez Beyazperde.com'da!

    28 Kasım'da vizyona girecek Aşk ve Tutku (Miss Julie) filmine ait hem filmden hem set arkasından daha önce paylaşılmamış görseller sadece Beyazperde.com'da!

    28 Kasım'da vizyona girmek için gün sayan dram ve romantizm örülü Aşk ve Tutku'nun yeni set fotoğraflarının yanı sıra filmden taze kareler yayınlandı. İlk kez Beyazperde.com'da görebileceğiniz bu fotoğraf galerisinin devamında filme dair detayları da  bulabilirsiniz!

    Ülkemizde Aşk ve Tutku adıyla vizyona girecek Miss Julie'nin başrollerinde Jessica Chastain ve Colin Farrell ile beraber izleyeceğiz...

    Yıldızı gitgide yükselen oyunculardan olan Jessica Chastain yakın zamanda karşımıza SığınakHayat AğacıDuyguların RengiZero Dark ThirtyAşkın Halleri ve Yıldızlararası gibi ardarda gelen başarılı projelerle çıktı.

    İrlandalı deneyimli oyuncu Colin Farrell ise Yedi PsikopatGerçeğe ÇağrıKış Masalı gibi farklı çizgilerdeki filmlerden sonra Aşk ve Tutku'da karşımıza John karakteri ile çıkacak. 

    Aşk ve Tutku, iki oyuncunun beraber rol aldığı ilk uzun metrajlı sinema filmi olması açısından da önemli. 

    August Strindberg’in Miss Julie adı taşıyan tiyatro oyunundan beyazperdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ise Liv Ullmann üstleniyor. 

    Liv Ullmann, oyunu beyazperde için uyarlamaya başladığında oyunun öyküsüne tek kelimeyle aşık olduğunu söylüyor... 

    Liv UllmannColin Farrell'ın canlandırdığı hizmetli John karakteri içinse "Rolü geleneksel şeklinden farklı; sinemada bile görülmeyen bir şekilde, neredeyse hep kaba ve rafine olmamış bir maçolukla canlandırdı." sözlerini kullanıyor...

    Bayan Julie rolü için Jessica Chastain ile Los Angeles'ta ilk görüşmesinde doğru kişiyi bulduğunu anlayan Liv Ullmann yetenekli oyuncu için "Onu gerçekten çok takdir ediyor ve seviyorum." ifadelerini kullanıyor...

    Yönetmen, Samantha Morton'ın ise Kathleen rolüne orijinalinden bambaşka bir boyut kattığını sözlerine ekliyor...

    Üst sınıf yaşantısından sıkılmış Bayan Julie ile kahya olmasına rağmen bir saygınlığı olan John'un çıkışı olmayan aşklarını beyazperdeye taşıyan film ülkemizde ilk olarak 2014 Filmekimi'nde seyircisiyle buluşmuştu.

    Aşk ve Tutku (Miss Julie) 28 Kasım Cuma gününden itibaren M3 dağıtımıyla Türkiye çapında vizyonda olacak!

    Colin Farrell - Aşk ve Tutku (Miss Julie) 

    Jessica Chastain - Aşk ve Tutku (Miss Julie) 

    Colin Farrell - Aşk ve Tutku (Miss Julie) 

    Jessica Chastain  ve Colin Farrell - Aşk ve Tutku (Miss Julie) 

    Yönetmen, Samantha Morton'ın ise Kathleen rolüne orijinalinden bambaşka bir boyut kattığını sözlerine ekliyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top