Hesabım
    En Çarpıcı Fotoğraflarıyla Belçim Bilgin!

    Son dönemin parlayan yıldızı Belçim Bilgin bu hafta Çalsın Sazlar'da şarkıcı Yasemin olarak karşımıza çıkacak. Güzel oyuncun en çarpıcı karelerini ve oyunculuk kariyerini derledik!

    Bu hafta vizyona girecek olan Çalsın Sazlar filmiyle beyazperdede boy gösterecek olan Belçim Bilgin'in en çarpıcı fotoğraflarına ve oyunculuk kariyerine göz attık!

    31 Ocak 1983, Ankara doğumlu güzel yıldız Belçim Bilgin, küçük yaştan itibaren oyunculukla iç içe oldu.

    Ortaoku ve lisede çeşitli tiyatro oyunlarında rol alan Bilgin, eğitimine Hacettepe Üniversitesi'nde devam etti.

    2002'de Bilgi-Belge Yönetimi Bölümü'nde eğitimine devam eden güzel yıldız, bu dönemde Sıfır Kilometre adlı sinema filminde rol aldı.

    Bu dönemde okulunu dondurup Paris'e yerleşen oyuncu, 2 sene sonra Türkiye'ye geri döndü ve Dol adlı filmde rol aldı.

    2006 yılında oyuncu-senarist- yönetmen Yılmaz Erdoğan ile evlenen Belçim Bilgin, 2007 yılında Hatırla Sevgili adlı televizyon yapımında boy gösterdi.

    2008 yılında Tomris Giritlioğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Güz Sancısı filminde küçük bir rol kapan oyuncu daha sonra, 2010 yılında Aşk Tesadüfleri Sever filminde başrolü Mehmet Günsür'le beraber paylaştı.

    2012-2013 yılları arasında peşpeşe Kurtuluş Son DurakGergedan Mevsimi ve Sadece Sen filmlerinde rol alan güzel yıldız, yine 2013 yılında eşi Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu, yönetmenliğini ve başrolünün üstlendiği Kelebeğin Rüyası filminde rol aldı.

    Belçim Bilgin, bu hafta başrollerini Caner Cindoruk ve Engin Hepileri ile paylaştığı Nesli Çölgeçen imzalı Çalsın Sazlar imzalı filmde boy gösterecek.

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    Belçim Bilgin

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top