Hesabım
    Mazlum Kuzey, Vizyonda!

    Haftanın komedi filmi sinemalarda seyircisiyle buluşuyor! Filmin karakterlerine dair detaylar fotoğraf galerimizde!

    Yönetmenliğini Ali Adnan Özgür'ün üstlendiği, başrolde ise Önder Açıkbaş'ı seyredeceğimiz Mazlum Kuzey bugünden itibaren 130 kopya ile Türkiye çapında sinemalarda! 

    Filmin tüm seansları için tıklayın!

    Eğlenceli komedi filminin kadrosunda ayrıca Turan Selçuk YerlikayaKahtalı MıçıSeçil Buket AkıncıTonguç Oksalİlter Şen ve usta oyuncu Erkan Can yer alıyor. 

    Pavyonlarda saz çalarak hayatını kazanmaya çalışan Mazlum Kuzey ve dostu Tıfıl işsiz kalınca kapı kapı dolaşıp, kendilerini geçindirecek geçici işler ararlar. Önce organ mafyası peşlerini bırakmaz, tam parayı bulduk derken, ev sahipleri tarafından kapıya konurlar. Tıfıl'ın eline geçen bir mektup ise tek çıkış yolları olacaktır! 

     

    Önder Açıkbaş - Mazlum Kuzey

    İçinde son derece naif bir kişiliğe sahip olmasına rağmen dışarıdan bakıldığında kurnaz, çapkın ve fevri bir karaktere sahiptir... En büyük hayali bir gün albüm çıkarıp kendisini ve kardeşi kadar sevdiği can yoldaşı Tıfıl'ı içinde bulundukları zor şartlardan kurtarmaktır.

    Turan Selçuk Yerlikaya - Tıfıl Tıfıl

    Mazlum'un can yoldaşıdır. Biraz saf ama doğal olarak komik bir kişiliğe sahiptir. Parayı bulma çalışmalarında mantık sınırlarını zorlayan fikirleri vardır.

    Erkan Can - Baba

    Zamanın en büyük mafya babalarından biridir. Sert mizaçlıdır... Yıllar sonra oğlunu bulmasının ardında sadece ona kavuşmaktan daha büyük bir planı vardır.

    Seçil Buket Akıncı - Nazlı

    İnsanı ilk bakışta etkileyen duru bir güzelliği var. Ayrıca zeki ve biraz da ukala. Mazlum onu gördüğü ilk andan itibaren etkilenecek ve olaylar daha da içinden çıkılmaz bir hal alacak...

    Dilber Ay - Ev Sahibesi

    Mazlum'un ev sahibesi, dobra, dediği dedik, sert mizaçlı bir karaktere sahiptir. Kocası yıllardır hapishanededir. Bu yüzden görüş günleri onun için özeldir. Son gittiği görüş günü Mazlum yüzünden mahvolunca bunları evden kovar. Tabii kirayı ödemeyen Mazlum'un telefonuna el koymayı da ihmal etmez.

    Kahtalı Mıçı - Patron

    Mazlum'u hiç sevmez ama ondan ucuza çalışacak bir müzisyen bulamadığı için idare eder. Cimri bir tip olduğu için çalışanların ve tabii Mazlum'un yevmiyelerini ya eksik ya da geç verir. Her kovduğunda geri geldiği için Mazlum'u sürekli kovar ama sonuncuda öyle olmaz...

    Gülten Çelik - Gülten

    Koray Ergün - Bekir

    Murat Dalkılıç - Doktor

    Uğur Dündar'ın bir ara peşine düştüğü yasa dışı organ nakli yapan doktorlardan biridir. Hipokrat yeminini çoktan bozmuş, lisansı elinden alınmış, bir doktordan çok kasap gibi biridir...

    Reyhan Aydınsel - Babanın Yardımcısı

    Açelya Elmas - İnsan Kaynakları Müdürü

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top