Hesabım
    En Güzel Fotoğraflarıyla Fahriye Evcen Galerisi!

    Sonsuz Aşk filmiyle izleyici karşısına çıkacak olan Fahriye Evcen'in en güzel kareleri ve kariyeri!

    Yaprak Dökümü dizisiyle yıldızı parladıktan sonra kariyerini sinema ve dizi sektöründe sürdüren Fahriye Evcen 24 Mart’ta Sonsuz Aşk filmiyle izleyici karşısına çıkıyor. İşte güzel oyuncunun göz alıcı kareleri ve kariyer öyküsü!

    Tv'nin yıldızı Fahriye Evcen, artık Elsève'in de yıldızı! Klasik bir güzelliğe sahip olan aktrisin bu özel günde yaptığı makyajına bayıldık! Sen de ondan esinlenerek kahverengi tonlarının cazibesini keşfetmeye ne dersin? 

    Güzel oyuncu 4 Haziran 1986 tarihinde Almanya'nın Solingen şehrinde doğdu ve üniversite dönemine dek Almanya'da yaşadı.

    Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi'nde Sosyoloji eğitimi alırken gelen dizi tekliflleri aldı ve okulunu dondurarak Türkiye'ye geldi.

    2006 yılında televizyondaki ilk önemli işi olan Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı klasiğinden uyarlanan Yaprak Dökümü dizisiyle birlikte büyük bir çıkış yakaladı.

    Beyazperdedeki ilk deneyimini ise 2008 yılında, Biray Dalkıran imzalı Cennet filmiyle gerçekleştirdi. Filmde başrolleri Engin Altan Düzyatan ile paylaştı.

    Aynı yıl Murat Şeker'in yönetmenliğini yaptığı romantik komedi türündeki Aşk Tutulması filminde Tolgahan Sayışman ile birlikte başrollerde yer aldı.

    Beyazperde kariyerine Takiye: Allah’ın Yolunda ve Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak filmleriyle devam ederken televizyonda tek sezonluk Yalancı Bahar dizisinde rol aldı.

    Özcan Deniz'in ikinci uzun metrajı Evim Sensin'de başrol oynayan güzel oyuncu, televizyondaki macerası kısa süren Veda dizisinin ardından yine bir Reşat Nuri Güntekin uyarlaması olan Çalıkuşu ile izleyiciyle buluştu.

    Kurt Seyit ve Şura'nın ikinci sezonuna dahil oldu ve üç yıllık aranın ardından beyazperdeye Aşk Sana Benzer filmiyle geri döndü.

    Aşk Sana Benzer Evcen'in güzelliğiyle beğeni topladığı bir yapım oldu.

    Evcen'in beyazperde teklifleri artmaya başladı.

    Ardından Ölene Kadar dizisi geldi.

    Aşk Sana Benzer'in ardından ilk sinema filmi ise Sonsuz Aşk oldu.

    Evcen Sonsuz Aşk'ta modern bir Külkedisi'ni canlandırıyor.

    Sonsuz Aşk 24 Mart'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top