Hesabım
    Estetik Yaptırdığına Pişman Olan 10 Ünlü!

    Şov dünyasının vazgeçilmezlerden biri haline gelen estetik operasyonları, bazı ünlüler için pişmanlıkla sonuçlanıyor. İşte zamanı geri alıp estetiklerinden kurtulmak isteyen 10 ünlü!

    Güzellikleri uğruna bıçak altına yatan yıldızlar için işler bazen yolunda gitmeyebiliyor. Kimisi ufak kimisi ise oldukça ciddi estetik aşamalarından geçen bu 10 ünlü yeni hallerinden rahatsız olmuştu.

    Heidi Montag

    Heidi Montag için göğüslerine ve yüzüne yaptırdığı ilk estetik sonrasında her şey yolunda gibiydi. Ancak bir sene sonrasında göğüslerine yaptırdığı diğer operasyon görenleri hayrete düşürdü. Ameliyatın kariyerini ve özel hayatını mahvettiğini açıklayan Montag, bir zaman makinesine binip her şeyi geri döndürmeyi istediğini söyledi...

    Kim Kardashian

    Kim Kardashian botoks deneyimlerinin ardından şişmiş yüzüyle çekilen fotoğrafları işaret edip Twitter hesabından “benim için, bu yaşımda botoks hiç gerekli değilmiş” açıklamasını yapmıştı.

    Mickey Rourke

    İki kere burnu kırılan Mickey Rourke, 2009’da Daily Mail’e verdiği röportajda burnundan beş kez, elmacık kemiğinden ise bir kez operasyon geçirdiğini açıkladı. Operasyonların, hasar gören yüzünü istediği gibi iyileştirmediğini dile getiren Rourke, yüzünün ameliyattan önceki naifliğinden bir çeşit özlemle bahsediyor.

    Courtney Love

    Courtney Love ilk çıkış yaptığı dönem ayrıksı güzelliğiyle dikkat çekti. Ancak daha güzel görünme isteği, ağız bölgesinden başlayan bir operasyon sürecine girmesine neden oldu. Bir röportajında “Tanrı vergisi dudaklarımı geri istiyorum” açıklamasını yapan Love’ın yüzünün farklı bölgelerinde çeşitli estetikler bulunuyor.

    Pamela Anderson

    Bir dönemin ikonlarından olan Pamela Anderson ilk silikon kullanan ünlülerden biri. Bunun yanı sıra çeşitli estetik müdahalelere başvuran Anderson, göğüsleri için başka bir operasyondan geçmeyeceğine dair yemin ettiğini açıkladı!

    Jessica Simpson

    Bir dönem dudaklarına estetik yaptıran Jessica Simpson ardından, “Bu halim bana da sahte geliyor, hiç sevmedim ama neyse ki dört ay gibi bir süre içinde eski haline geri dönecekler” açıklamasını yaptı.

    Denise Richards

    Denise Richards, Us Weekly için verdiği röportajda ilk estetik ameliyatından sonra uyandığında, doktorun istediğinden daha çok müdahalede bulunduğunu fark ettiğini açıkladı. Sonrasında düzelmek için başka bir doktora göründü ancak işler daha da kötüye gitti. 41 yaşında tekrar göğüslerini küçültme ameliyatına giren Richards, sonunda istediği haline geri döndüğünü söyledi.

    Kenny Rogers

    Kendisini plastik ameliyat kralı olarak tanımlayan müzisyen Kenny Rogers, geçirdiği bir dizi değişimle zamana meydan okuyup yaşlanmanın izlerini silmeye çalıştı. Ancak sonunda yaptığı bir açıklamada pişman olduğunu ve eski resimlerinde, gözlerindeki o sıcaklığı özlediğini belirtti.

    Jamie Lee Curtis

    Ellili yaşların sonuna gelen Jamie Lee Curtis göz çevresindeki kırışıklıklar, yağ aldırma ve diğer küçük sorunlar için bıçak altına yattığını belirtti. Ancak bu operasyonlar ve sonrasında kullanmak zorunda kaldığı ağrı kesiciler kendini “tuhaf” hissetmesine neden olmuş.

    Bruce Jenner

    İlk estetik operasyonunu otuzlu yaşlarının ortasında geçiren eski atlet ve oyuncu Bruce Jenner’ın yüzü, takip eden yıllar boyunca bir dizi ameliyattan geçti. İşin vardığı noktadan hiç memnun kalmayan Jenner, “ismimi Google’da aratırsanız yapılmış en kötü plastik ameliyat başlıklarında bulursunuz, beni Michael Jackson’la karşılaştırıyorlar.” diyerek pişmanlığını belirtmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top