Hesabım
    Sinemadan İlham Alan 10 Mekan!

    Star Wars, Alien, Jurassic Park... Efsaneleşmiş yapıtların konsept olarak hayat bulduğu 10 restoranı keşfedin!

    Çoğu filmlerden ilham alınarak dizayn ve dekore edilen ve içlerine girdiğinizde adeta o yapıtın evrenindeymişsiniz hissi uyandıran 10 restoran!

    Bubba Gump!

    Karidesleriyle meşhur, Forrest Gump temalı restoranı Bubba Gump, Amerika, Hong Kong, Londra ve Tokyo gibi dünya genelinde birçok ülkede hizmet veriyor!

    Star Wars

    Bu sıradışı Star Wars serisi konseptli mekan, ilginç bir şekilde Indiana'daki bir Star Wars hayranının kendi özel mülkü!

    Giger Bar

    Yapılmış en iyi konsept mekanlardan biri olan bu restoran, Alien serisinden ilham alıyor. İsviçre Gruyères'te bulunan mekan, yemek servisinin yanı sıra H.R. Giger'ın işlerinin onore edildiği bir müze görevini de görüyor.

    Jekyll and Hyde Club

    Dr. Jekyll ve Bay Hyde filmi ve kitabından esinlenen Jekyll and Hyde Club, New York'ta bulunuyor. Mekan, içerisinde gizemli bir vakayı çözüyormuş hissine kapılacağınız, 19. yüzyıl dekorlaruna sahip yerel bir bar.

    Faubourg St-Antoine

    Tenten'in maceralarını okuyarak büyüyenlerdenseniz Brüksel'deki bu kafeye bayılacaksınız!

    Hobbit Cafe

    ABD'nin Houston eyaletindeki Hobbit Cafe, içeriye girenleri gerçek bir Orta Dünya sakini gibi hissettirecek türden!

    Donny Dirk’s Zombie Den

    Donny Dirk's Zombie Den adlı bu mekan, Edgar Wright imzalı Zombilerin Şafağı'nın hayranlarından biri tarafından yaratılmış. Minneapolis eyaletinde yer alan barın en popüler sunumlarından biri Luncheoln isimli kokteylmiş.

    The Way Station

    The Way Station dünyanın en ünlü tematik barlarından biri. Brooklyn'de yer alan mekan Doctor Who'nun yanı sıra farklı konseptlere de hayat veriyor.

    Lovecraft Bar

    Korku hikayeleri hayranları için dizayn edilmiş, Polonya'da bulunan ve H.P. Lovecraft'a adanmış eşsiz bir bar.

    Jurassic Restaurant

    Kaliforniya'daki bu renkli bar, Jurassic Park klasiğinden ilham alarak ziyaretçilerinin ve hayranlarının Jurassic Park atmosferini solumasını sağlıyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top