Hesabım
    Star Wars: Güç Uyanıyor Teaser'ından İlginç Detaylar!

    Beklenen teaser yayınlandı! Peki teaserda ne gibi detaylar yer alıyor dersiniz?

    Star Wars: Güç Uyanıyor filminden yayınlanan yeni teaser gündeme bomba gibi düştü! Konusu hakkında ser verilip sır verilmeyen seriye dair yeni detaylar da bu sayede meraklılarıya buluşmuş oldu. Fanboylar daha şimdiden yeni Star Wars öyküsüne dair ipuçlarını yakalamayı başardılar bile!

    Peki filmden yayınlanan yeni teaser ne gibi detaylara ev sahipliği yapıyor dersiniz? Gelin, fragmanda yer alan ufak detaylara ev sahipliği yapan kareler eşliğinde, J.J. Abrams'ın dokunuşuyla bizleri şaşkına ceviren Güç Uyanıyor filminin öyküsüne biraz daha yakından bakalım.

    Görseller Allocine'den alınmıştır.

    Çöl Gezegeni Jaku

    Harabeye dönüşmüş olan bu gezegen İsyancılar ile İmparatorluk arasında gerçekleşen büyük bir savaşa tanık olmuş. Savaştan 30 yıl sonra gözümüze takılan Destroyer ve X-Wing kalıntıları, çatışmanın boyutunu özetler nitelikte!

    Darth Vader'ın Parçalanmış Maskesi!

    Vader'ın akıbetini bilsek de bu görüntü içimizi parçalamadı diyemeyiz. Onu gölgede bırakacak bir Sith mi doğuyor?

    İki Eski Dost Bir Arada!

    Luke'un biyonik eli ve R2D2'nın aynı karede görünmesinden yola çıkarak, iki eski dostun yoldaşlığının sona ermediği sonucunu çıkarabiliriz pekala!

    Işın Kılıcı Kimin Elinde?

    "Güç hem babamda, hem bende hem de kız kardeşimde var" sözleri yankılanırken, kılıcın kimin eline geçtiğini merak etmiyor değiliz hani!

    Kızıl Lider!

    X-Wing Filosu halihazırda tarihe karışmamış!

    Poe Dameron

    Oscar Isaac'in tabiriyle "Galaksinin en lanet pilotu!". Prenses tarafından Finn'in peşine gönderildi. Meziyetlerini filmde daha net bir şekilde göreceğiz!

    Sith'in İntikamı vol.2

    Yeni kötü karakterimiz Kylo Ren... Onun ilginç ışın kılıcıyla daha önce tanışmıştık!

    Yaku'da Dehşet!

    Ray, Finn ve BB-8'i canlarını dişlerine takmış bir vaziyette kaçarken görüyoruz!

    Kylo Ren

    Eh maskenin altındaki ismin Adam Driver olduğuna dair çıkan dedikodular haricinde, yeni Sith'i daha detaylı görebiliyoruz!

    İmparatorluk Küllerinden Doğuyor!

    Yeni, daha nizami ve daha acımasız Stormtrooper'lara merhaba deyin!

    Rey

    Güç onda da epey yoğun! Daisy Ridley'in canlandırdığı karakter Yaku kumullarında hayatta kalmaya çalışan bir hırsızken; kahramanlık yolunda önemli adımlar atacak!

    Tie Fighter

    Eh! X-Wing'ler geri döner de Tie Fighter'lar geri durur mu? Yeni seride kendilerinin sinir bozucu lazer sesleri kulaklarımızda yankılanacak!

    Savaş!

    Havada uçan talihsiz Stormtrooper'a bakacak olursak oldukça çetin bir savaş bizleri bekliyor!

    Finn

    John Boyega'nın canlandırdığı bu gizemli klon, serinin kilit isimlerinden biri olacak gibi görünüyor! Aksi halde koca bir birlik neden değersiz bir klonun peşinde koştursun ki?

    Star Destroyer

    Orijinal seride karşımıza çıkan Destroyer'ler de geri döndü tabi!

    Captain Phasma

    Parlak bir klon kostümüyle karşımıza çıkan Phasma'nın gizemi tazeliğini korusa da şimdiden serinin favori isimlerinden biri olmaya aday! Sadece kostümün altında Game of Thrones serisinde Brienne karakterine hayat veren Gwendoline Christie olduğunu biliyoruz!

    BB-8

    Onu ilk teaserda görmüş ve fazlasıyla ilginç bulmuştuk. Yeni teaser ile birlikte kendisinin Finn'in tarafında olduğu sonucunu çıkarabiliriz. Yuvarlak bir platform üzerinde tıngırdayarak yol alması dışında ne gibi işlevlere sahip olduğu ise henüz belli değil!

    Kadının Gücü!

    Serinin güçlü kadın karakteri Rey olacak. Kendisi ilk etapta Finn'in hayatını kurtararak bu konudaki düşünceleri destekliyor. Yapımcı Kathleen Kennedy de bu düşünceleri doğrular biçimde güçlü bir kadın karakter yarattıklarının altını çiziyor!

    Hoth'a Yeniden Merhaba!

    Hoth Gezegeni bu sefer biraz "kurumuş" bir halde çıkacak karşımıza! Millenium Falcon ile Tie Fighter takibi, nostalji arayanlar için damakta hoş bir tat bırakacak!

    Mirasa Saygı!

    Star Destroyer kalıntıları arasında muhteşem bir kovalamaca! Eminiz ki pek çok insanın aklına bu kadar radikal bir takip sahnesi gelmemiştir!

    Takip!

    İlk teaserdaki Millenium Falcon manevrasından da anlaşılabileceği üzere, oldukça uzun soluklu bir takip sekansı bizleri bekliyor. Luc Besson'un asfalt üzerinde yaptığını J.J. Abrams uzayda gerçekleştirmiş diyebilir miyiz?

    Yeni Nesil Tie Pilot!

    Anlaşılan Abrams, kolektif hafızalara kazınan bazı figürleri biraz daha parlatma yoluna gitmiş. Tie Pilotları da parlak bir kostümle karşımıza çıkacaklar!

    Chewie Sonunda Evdeyiz!

    Teaserın altın vuruşu hiç kuşkusuz ki finaliydi! Han Solo ve Chewbacca'yı gördüğümüz bu sahne kaç kişinin tüylerini diken diken etmedi ki?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top