Hesabım
    Nerden Nereye: Grease’in Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?

    Efsanevi Grease filminin öne çıkanları şimdi neler yapıyor?

    Sinema dünyasının en çok ses getiren filmlerinden biri olan ve kült statüsüne erişen Grease'in oyuncuları filmden sonra neler yaptı ve şimdi neler yapıyorlar? Sizi galerimize bekliyoruz!

    John Travolta - Danny

    Filmden sonraki kariyeri bir hayli yoğundu. Ucuz Roman ve Face Off gibi önemli filmlerde yer aldı, Hairspray'deki rolü ile ağızları açık bıraktı.

    Olivia Newton-John - Sandy

    Film döneminde zaten ünlü bir ses sanatçısıydı ve projeden sonra da bolca albüm çıkartı. Öte yandan irili ufaklı roller ile oyunculuğa da devam etti.

    Stockard Channing - Rizzo

    Kült yapımın ardından Six Degrees of Seperation gibi projelerde yer aldı ve şu aralar Broadway'de sahnelenen It's Only A Play gibi önemli çalışmalarda yoluna devam ediyor.

    Barry Pearl - Doody

    Kariyeri pek parlak şekilde devam etmedi, çocuk tiyatrolarında ve TV dizilerinde boy gösterd. Son olarak House gibi serilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıktı.

    Michael Tucci - Sonny

    Kariyeri güçlü bir şekilde devam etti, The Paper Chase gibi projelerin yanı sıra Johnny Depp ile Blow gibi filmlerde rol aldı.

    Kelly Ward - Putzie

    1986 ile 2015 yılları arasında pek fazla kamera karşısına geçmedi ancak kamera arkasında, özellikle de Pembe Panter ile Geleceğe Dönüş TV serilerinde görev aldı.

    Didi Conn - Frenchy

    Filmin ardından Benson ve Shining Time Station gibi filmlerde rol aldı, oğlunun otizm ile doğmasıyla bu konuda sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı.

    Jamie Donnelly - Jan

    Grease temalı etkinliklerde günümüze kadar yoluna devam eden isim Ray Donovan serisinin yanında merakla beklenen Black Mass filminde rol aldı. Aktif olarak oyunculuk kariyerine devam ediyor.

    Dinah Manoff - Marty

    I Ought To Be In Pictures ile ilk Tony ödülünü aldıktan sonra Child's Play, Welcome Home gibi filmlerde rol aldı. Son olarak 2009 tarihli Bart Got A Room'da karşımıza çıktı.

    Susan Buckner - Patty Simcox

    Filmden sonra When the Whistle Blows ve The Love Boats gibi filmlerde konuk oyuncu oldu, Deadly Blessing adlı 1981 yapımı korku filminden sonra aktif olarak oyunculuğa devam etmedi. Son zamanlarda birkaç projede konuk olarak gözüktü.

    Lorenzo Lamas - Tom Chisum

    18 yaşındaki bu önemli rolden sonra Falcon Crest'te Lance olarak karşımıza çıktı, Renegade ve The Blood and the Beautiful'da rol aldı. Son olarak Boone: The Bounty Hunter'da oynadı.

    Eddie Deezen - Eugene

    I Wanna Hold Your Hand, Beverly Hills Vamp, ve Teenage Exorcist ile tekrar merhaba dedi. 1990'larda Dexter's Laboratory gibi serilerde sesi ile yola devam etti. Son olarak martı karakteri ile The Spongebob Movie: Sponge Out Of Water'da yer aldı.

    Aramızdan Ayrılanlar

    Jeff Conaway (Kenickie) 2011'de kan kanseri sebebiyle aramızdan ayrılırken, Cha Cha rolündeki Anette Charles'da aynı rahatsızlıkla hayatını 2011'de kaybetti. Dennis C. Stewart ise (Leo) 1994 senesinde AIDS nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top