Hesabım
    Hannas: Karanlıkta Saklanan'ın Son Set Fotoğraflarını Gördünüz mü?

    12 Haziran'da gösterime girecek yerli psikolojik gerilim filminden set fotoğrafları da paylaşıldı!

    Bu cuma vizyona girecek yerli psikolojik gerilim Hannas: Karanlıkta Saklanan'ın son fotoğraflarını gördünüz mü?

    Başrollerini genç oyuncular Hazal Şenel ve Furkan Kızılay'ın paylaştığı yönetmenliğini ise Kamil Aydın'ın üstlendiği film, bir akıl hastanesine atanan genç ve girişken doktor Mert'in hastalarıyla ile yaşadığı sıra dışı süreçleri ve deneyimleri beyazperdeye taşıyor. Senaryosu Burcu Çetin'e ait olan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Fatma KaranfilMurat ErcanlıEmin GümüşkayaBükre AtalaAhmet Yıldırım ve Umut Tanyolu isimleri de yer alıyor. 

    Filmden yayınlanan son teaser videosunu ise aşağıda izleyebilirsiniz!

    Hannas: Karanlıkta Saklanan, 12 Haziran Cuma gününden itibaren yurt genelinde sinemalarda!

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Furkan Kızılay (Mert)

    Mert 28 yaşında, İstanbullu genç bir psikiyatristtir. Arkadaş canlısı, güler yüzlü, yardımsever ve idealisttir. Aldığı eğitim gereği bilimsel olmayan şeyleri kolay kolay kabullenmez. O’na göre her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır. Parlak bir zekâya sahip, mesleğinde başarılı olmayı hedeflemiş genç bir adam olan Mert’in, mesleki bir rol modele ihtiyacı vardır. Kasım Bey onun bu ihtiyacına karşılık gelecek ancak Mert, Kasım Bey’in göründüğü gibi bir adam olmadığını daha sonra yavaş yavaş anlayacaktır.

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Hazal Şenel (Elif)

    20 yaşında genç ve güzel bir genç kızdır. Kendi halinde, uyumlu, sessiz sakin bir insanken başına hiç beklemediği, sıra dışı şeyler gelir. Abilerinin para hırsı sonucunda kendisine musallat olan bir varlıkla girdiği mücadelede kendini ifade etmekte zorlanmaktadır. Gözle görünmeyen bu varlığın yaptığı eziyet, psikiyatristi Mert tarafından sürekli bilimsel bir çizgide tanımlanmaya çalışılsa da Elif, Mert’i şaşırtacak kanıtlarla gelecektir.

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Fatma Karanfil (Muazzez Hanım)

    Muazzez Hanım 50-55 yaşlarında, başı örtülü, namazında niyazında bir kadındır. Akıl hastanesinin en gizemli hastalarından biridir. Şu ana dek kimse ile konuşmamıştır. Mutlak sessizliği dışında akıl hastalığından mustarip olduğuna dair her hangi bir ipucu yoktur. Bakışlarından hal ve hareketlerine kadar farkındalığı yüksek bir portre çizmektedir.

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Murat Ercanlı (Kasım Bey) Kasım Bey, 55 yaşında tecrübeli bir psikiyatristtir. Konuşmalarında mesleğinden ya da mesleki inceliklerden sürekli söz etse de aslında kendisi hakkında pek konuşmayan, gizemli bir karakterdir. İlk anda babacan tavırları, sakinliği, bilgelik gibi duran olgun bir tavrı vardır. Bu genel havanın bambaşka şeyleri saklamak için olduğu kolay kolay anlaşılmaz. Aslen Kasım Bey son derece çıkarcı, bencil, maddi hırsları olan bir karakterdir. Kendi istek ve arzuları doğrultusunda insanların canını yakmaktan, çevresine zarar vermekten çekinmeyecek kadar gaddar bir yapıya sahiptir.

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Furkan Kızılay

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Furkan Kızılay

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Furkan Kızılay

    Hannas: Karanlıkta Saklanan

    Ahmet Yıldırım

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top