Hesabım
    Nereden Nereye: Clueless Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?

    1995 yılında fenomen haline gelen "Fırlama Kızlar / Clueless" filminin oyuncularının şimdiki halleri...

    Beverly Hills'de yaşayan güzel ve popüler 16 yaşındaki lise öğrencisi Cher'in öyküsünü anlatan "Fırlama Kızlar / Clueless" film vizyona girdiği dönemde fenomen haline gelmişti. Zengin hayatının içinde moda ve erkekler konusunda arayışı asla bitmeyen, bir yandan da okula gelen paspal bir arkadaşı için yeni fırsatlar yaratmaya çalışan genç kızın maceraları asla sıkıcılaşmadı. Peki şimdi filmin kadrosunda yer alan isimler nerelerde diye soracak olursanız, hepsi haberimizde!

    Alicia Silverstone

    Popüler Cher Horowitz'i canlandırdıktan sonra "Batman & Robin" filminde "Batgirl"ü canlandıran Alicia SilverstoneThe Art of Getting By, Butter ve "Fırlama Kızlar / Clueless"ın yönetmeni Amy Heckerling ile yeniden ortak çalıştığı Vamps fiminde boy gösterdi. Silverstone Broadway'de de adından söz ettiren bir sanatçı.

    Stacey Dash

    Filmde Cher'in en yakın arkadaşı Dionne Davenport rolünü üstlenen Stacey Dash, The Game ve Single Ladies dizilerinde rol aldı. Ayrıca filmin televizyon için tekrar çekiminde de rolünü tekrar üstlenen Dash, daha çok televizyon dizilerine yöneldi.

    Paul Rudd

    Cher'in eski üvey kardeşi Josh Lucas'ı canlandıran Paul Rudd günümüzde Hollywood'un aranan oyuncularından biri. Hit Marvel filmi "Ant-Man"de başrol oynayan oyuncu "40 Yıllık Bekar / The 40-Year-Old Virgin", "Eyvah Yaş 40 / This Is 40" ve "Kaza Kurşunu / Knocked Up" gibi pek çok komedi filminde de yer aldı.

    Brittany Murphy

    "Aklım Karıştı / Girl, Interrupted", "8 Mil / 8 Mile", "Yeni Evli / Just Married" filmlerinde boy göstermiş olan oyuncu Brittany Murphy, 2009 yılında trajik bir şekilde hayatını kaybedene kadar ekranlardan uzak kalmadı. Oyuncu filmde, iki popüler kızın yardımıyla Beverly Hills'e ayak uydurmaya çalışan paspal Tai Frasier'ı canlandırıyordu.

    Donald Faison

    Dionne'in erkek arkadaşı  Murray Duvall'ı canlandıran Donald Faison, "Unutulmaz Titanlar / Remember the Titans" ve "Göster Gününü 2 / Kick-Ass 2" filmlerinde rol aldı. Ancak en bilinen rolü Scrubs dizisinde canlandırdığı Dr. Christopher Turk rolü oldu.

    Elisa Donovan

    Cher'in baş düşmanı Amber Mariens'ı canlandıran Elisa Donovan, sevilen dizi "Sabrina the Teenage Witch"de de yer aldı. Oyuncu "Cardinal X" projesinde de boy gösterecek.

    Breckin Meyer

    Filmde Tai'nin aşık olduğu Travis Birkenstock karakterini canlandıran Breckin Meyer, filmin ardından "Geyik Muhabbeti / Road Trip", "Garfield" ve "Tabana Kuvvet / Rat Race" gibi komedi filmlerinde boy gösterdi.

    Dan Hedaya

    Filmde Cher'in korumacı ve işkolik babası Mel Horowitz'i canlandıran Dan Hedaya, filmin ardındanCoen Kardeşlerin "Kansız / Blood Simple" filminde rol aldı. Oyuncunun misafir olarak katıldığı projeler arasında "The Mindy Project" ve "Blue Bloods" bulunuyor.

    Jeremy Sisto

    Tai'nin popüleritesini arttırmak için Cher'in çöpçatanlık yapmaya çalıştığı Elton Tiscia karakterini canlandıran Jeremy Sisto, filmin ardından "Six Feet Under", "Law & Order" ve "The Returned"ün de aralarında bulunduğu pek çok dizide rol aldı.

    Justin Walker

    Cher'in eşcinsel arkadaşı Christian Stovitz'i canlandıran Justin Walker, filmin ardından birkaç başarısız filmin kadrosunda yer aldıysa da 2005 yılında oyunculuğu bırakıp Kaliforniya'da Teddy Teadle's Grill adında bir restorant açtı.

    Wallace Shawn

    Beverly Hills'in sevgi dolu ancak sert öğretmeni Mr. Wendell Hall'ı canlandıran Wallace Shawn filmin ardından "The Good Wife", "Dedikoducu Kız / Gossip Girl" ve "The L Word" olmak üzere pek çok başarılı dizide rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top