Hesabım
    Bir Zamanlar Evsizdiler!

    Onları henüz tanımadığımız dönemlerde hayalleri ya da idealleri uğruna zorlu sınavlardan geçen bu ünlü isimler, hayatlarının bir bölümünde evsiz kaldılar!

    Oscar Ödülü'ne layık görülenler, unutulmaz karakterlere hayat verenler, müziğiyle kitleleri peşinden koşturanlar ve daha nicesi! Her biri bir dönem yaşayacak yer bulmakta zorlanan 13 başarılı isim!

    Kaynak: hollywood.com

    #1

    Daniel Craig

    Karizmatik Bond'umuz Daniel Craig'in oyuncu olmaya çalışırken Londra'daki bir parkın bankında uyuduğunu biliyor muydunuz?

    #2

    Hilary Swank İki Oscarlı aktrisin oyunculuk hayalleri için Swank henüz 13 yaşındayken Los Angeles'a taşınan ailesi, bir süre arabalarında göçebe hayatını tatmış.

    #3

    Jim Carrey Eğlendirirken görmeye alıştığımız Jim Carrey, annesinin hastalığı nedeniyle okulu bıraktıktan sonra oldukça zor günlerden geçmiş ve bu süreçte arabada ya da çadırda uyuduğu olmuş.

    #4

    Halle Berry

    21 yaşındayken hayallerinin peşinden gitmeye karar veren Oscarlı yıldız, annesinin itirazlarına rağmen oyunculuğu seçip evi terk etmiş ve ilk zamanlarda evsiz barınaklarında yaşamak zorunda kalmış.

    #5

    Sylvester Stallone Sylvester Stallone para kazanabilmek için porno sektörüne atılmadan önce bir otobüs durağında uyuyordu!

    #6

    Rose McGowan Oregon'da yaşadığı dönem 1 yıl boyunca evsiz kalan güzel yıldızın gece kulüplerinde uyuduğu olmuş.

    #7

    Kelly Clarkson

    Ünlü şarkıcı çıkan bir yangın nedeniyle evini kaybedince yeni bir ev bulana dek arabasında yaşamak zorunda kalmış.

    #8

    Shania Twain

    Ünlü müzisyen 14 yaşındayken, annesi ve üç kardeşiyle birlikte Toronto'daki bir evsiz barınağında yaşamış.

    #9

    Lil' Kim Babasının evden kovduğu Lil' Kim şöhrete kavuşmadan önce Brooklyn sokaklarında bir evsizmiş.

    #10

    Tyler Perry Arabasında yatmak zorunda kalan ünlülerden biri olan Tyler Perry uğruna Atlanta'ya taşındığı oyunu çuvallayınca bir süreliğine kalacak yer bulamamış.

    #11

    Jewel  Bir dizi felaketle boğuşan şarkıcı, patronu tarafından tacize uğrayınca işi bırakmış, kirayı ödeyemediği için evden atılmış ve bir ay boyunca evsiz olarak yaşarken böbrekleri hastalandığı ve sigortası olmadığı için ölümün eşiğinden dönmüş!

    #12

    Steve Harvey

    Komedyen Steve Harvey, iki şovu da başarısız olunca 3 yıl evsiz olarak yaşamış; 1976 yılını ise arabasında yaşayarak geçirmiş.

    #13

    Drew Carey

    Oyuncu ve sunucu Drew Carey 18 yaşında Kaliforniya'ya taşındıktan sonra bu talihsiz durumla tanışan ünlülerden biri olmuş.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top