Hesabım
    Yenilmezler 3'le İlgili 10 Söylenti!

    Merakla beklenen Marvel filminde yer alması ilgili olası 10 söylentiyi sizler için bir araya getirdik!

    Marvel yapımı süper kahraman filmleri her daim beyazperdenin fatihleri olmuştur. Marvel yapımları ister Asgard'tan gelen tanrıları konu alsın, ister öfkelenince yeşil bir deve dönüşen mahmur bilim adamlarını, aksiyonu ve görselliğiyle ön plana geçen filmlere imza atar. Yenilmezler serisini ön plana çıkaran en önemli özellik ise sevilen bütün Marvel kahramanlarının bir arada dünyayı kurtarmak için mücadele verdiği bir ekip olmaları. Asgardlı tanrı Thor, yeşil dev Hulk, Sarkastik Demir Adam, gizemli Karadul, süper asker Kaptan Amerika ve karizmatik Şahin Göz'ün bir arada verdiği mücadele seriye yeni kahramanların da katılmasıyla giderek daha çok merak uyandırıyor. 

    Bu galerimizde de Whatculture'ın hazırladığı dosyadan yola çıkarak Yenilmezler 3'ün olası ihtimallerini sizlere sunduk. Sizce bu 10 söylentiden hangileri olası dersiniz?

    Galaksinin Koruyucuları da Olacak!

    Marvel'ın en başarılı serilerinden olan Yenilmezler'in 3. filmine dair söylentiler arasında kesinleşmeye en yakın olanı Marvel'ın iki evreni birleştireceği ihtimali. Ekibin, henüz kesin açıklama gelmediği için söylenti statüsünde kalan Galaksinin Koruyucuları ile bir araya gelme ihtimali, büyük bir olasılık taşıyor.

    Joss Whedon & James Gunn İşbirliği!

    Her ne kadar filmin yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo'nun yapacağı kesinleşse de, Yenilmezler'in senarist ve yönetmeni Joss Whedon ile Galaksinin Koruyucuları'nın senarist ve yönetmeni James Gunn'ın da yeni film için yapımda yer alacakları da söylentiler arasında yer alıyor. Marvel'ın birbirinden bağımsız iki evrenini beyazperdeye taşıyan isimlerin birleşmesi, ekiplerin birleşmesine dair bir işaret de sayılabilir.

    Thanos Sonsuzluk Taşlarını Topluyor!

    Yeni filmle ilgili neredeyse kesin olan ihtimallerden biri de Thanos'un Ultron Çağı'nda sözü geçen sonsuzluk taşlarının hepsini ele geçireceği. Bu ihtimalle ilgili asıl merak konusu ise bir araya gelen taşların filmde kullanılıp kullanılmayacağı. Yani film ya Thanos'un son taşa ulaşma süresini işleyecek, ya da son taşı elde ederek mutlak güce ulaşınca dünyaya saldırmasını...

    Loki Geri Gelebilir!

    Infinity Gauntlet çizgi romanında Thanos'un Mephisto isimli bir yardımcısı vardı. Thanos'a hizmet ediyor gibi görünen bu karakter aslında sinsi planlarla taşları kendisi için istemekteydi. Bu plan da tam olarak Loki'nin yapabileceği bir plan! Ayrıca Thor: Karanlık Dünya filminde bildiğimiz gibi Loki, Thanos tarafından cezalandırılmaktan kurtulmuş ve biinbir çeşit manipülasyonla Asgard tahtını ele geçirmeyi başarmıştı. Bu nedenle yeni filmde dünyayı yok etmek isteyen Thanos'un Tom Hiddleston tarafından canlandırılan Loki'den yardım alma ihtimali de hayli yüksek görülüyor.

    Lady Death Gelebilir!

    Bu diğerlerine göre daha uzak bir ihtimal olmakla birlikte çizgi romanda Thanos'un yaptığı hemen hemen her şeyin Lady Death'i etkilemek için olduğunu görüyoruz. Hatta çizgi romanda sırf onu mutlu etmek için Thanos'un evrendeki yaşamın yarısını yok ettiğine bile şahit oluyoruz. Bu nedenle Thanos için bu kadar önemli olan bir karakterin, onun dünyayı yok etme planlarına dahil olma ihtimali bulunuyor.

    The Collector Kötü Adam Kadrosunda!

    The Collector, evren için önemli olan nesneleri, hatta varlıkları toplamakla, onların koleksiyonunu yapmakla uğraşan bir karakter. Thor: Karanlık Dünya'nın jenerik sonrası sahnesinden de Sif'in ona sonsuzluk taşlarından birini verdiğini biliyoruz. Dolayısıyla öyle ya da böyle Thanos'un ona ulaşması gerekli. Taşları Thanos için mi yoksa koleksiyon için mi topladığı bilinmeyen karakter yeni filmde kötü adam kadrosunda yer alması muhtemel bir isim.

    Örümcek Adam Lider Olabilir!

    Örümcek Adam'ın hakları 2002 yılından beri Sony'nin elinde. Ancak İnanılmaz Örümcek Adam 2 filminin gişedeki hayal kırıklığının ardından karakter hala ilgi çekici iken haklarını yeniden Marvel'a devretme fikri Sony'nin üzerinde durduğu bir düşünce. Marvel'ın en popüler süper kahramanlarından biri olan Örümcek Adam'ın ekibe katılacağı da neredeyse kesinleşen bir söylenti. Ancak söylentiler ünlü kahramanın ekibin lideri olarak boy göstereceği ya da ekibin bir parçası olarak liderin emirlerine uyacağı noktasında  ikiye ayrılıyor. Hangisinin gerçek olduğunu zaman gösterecek!

    Ekibe Yeni Üyeler Katılacak!

    3. filmin vizyon tarihine kadar pek çok Marvel kahramanının kendi solo filmleri gelmiş olacak. Ant-Man, Doctor Strange ve Black Panther bu kahramanların en başında geliyor. Ayrıca Ms. Marvel ve sevilen dizi Agents of S.H.I.E.L.D. karakteri Mockingbird'ün de yeni filmde ekibe dahil olma ihtimali var. Wasp ve Falcon'ın da Age of Ultron'ın sonunda gördüğümüz üzere yeni adaylar arasında yerleri bulunuyor. Şimdilik ekibin potansiyel yeni üyeleri olarak en güçlü isimler olarak bu kahramanlar öne çıkıyor.

    Ekipte Kadro Değişikliği Olacak!

    Age of Ultron'ın sonundan da anlayabileceğimiz gibi ekibin büyük bir kısmı yeni filmde yer almayacak. Demir Adam'ın yokluğu kesin iken, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk'ın da ekipte yer almayacağına dair çok güçlü iddialar mevcut. Marvel'ın piyasaya çıkan yeni kahramanları göz önünde bulundurulduğunda yeni gelenlerin önünü açmak ve seyirciye tanıtmak amacıyla eski kahramanlarda kadro değişimi yaşanması kuvvetle muhtemel görünüyor.

    Film 2 Bölüm Olacak!

    Hollywood'un olmazsa olmazlarından olan son fimi ikiye bölme taktiği bugüne kadar Harry Potter, Açlık Oyunları ve Alacakaranlık gibi fenomen serilerde hep işe yaradı. Bu nedenle Yenilmezler serisinin 3. filmi için de aynı yöntem kullanılacak. Ayrıca filme dahil olacağı iddia edilen kahramanlar düşünülürse tek filme hepsini sığdırabilmek da oldukça büyük bir zorluk doğuracak. Uzun bir süre söylenti olarak kalan bu bilgi de, son dönemde kesinleşmiş durumda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top