Hesabım
    Filmlerin Ünlü DJ'leri!

    Dj'lerin günü geldi çattı! Bakalım beyaz perdenin en iyi dj karakterleri hangileriymiş?

    Bugün dünya dj günü! Bakalım beyaz perdenin gördüğü en iyi dj karakterleri hangileriymiş?

    Günaydın Vietnam

    Bir Robin Williams ve Barry Levinson klasiği. Savaş zamanı Vietnam'da bulunan insanlara mutluluk aşılaması için savaş yerine gönderilen bir DJ'in hikayesini anlatan Günaydın Vietnam, Robin Williams'ın muhteşem ve bir o kadar da doğal oyunculuğuyla akıllarda yer etmeye devam ediyor.

    Play Misty For Me

    Clint Eastwood'un ilk yönetmenlik denemesi olan Play Misty For Me çekildiği yıla göre epey başarılı kabul edilmiş bir gerilim filmi. Sabaha kadar müzik yayını yapan ve yalnız, hayatından memnun olmayan, üzgün, psikopat her çeşit insanın derdini dinleyen bir radyo DJ'ni takıntı haline getiren bir kadının ne kadar ileri gidebileceğini bizlere gösteren film özellikle başarılı soundtrack listesine sahip.

    Radio On

    1979 yapımı siyah beyaz film Radio On bir radyoda program yapımcısı olarak çalışan Robert'in, ağabeyinin ölümünün ardındaki gizemi çözmek için Londra'dan Bristol'e giderken başından geçenleri konu alıyor. Filmin soundtrackinde efsane müzisyenler Sting, David Bowie, Kraftwerk ve Devo yer alıyor.

    Private Parts

    Howard Stern'in kitabından uyarlanan ve yine başrolü Howard Stern'in canlandırdığı Private Parts'ta kendisinin Amerika’nın en ünlü simalarından biri haline nasıl geldiği anlatılıyor. Bütün sansür mekanizmalarını bir şekilde delip geçen radyo programı sunucusu Stern'in çılgınlık dolu biyografisine hoşgeldiniz!

    I Want You

    Takıntı halini almış bir aşk hikayesinin anlatıldığı I Want You'nun başrollerinde Rachel Weisz ve Alessandro Nivola yer alıyor. Michael Winterbottom'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde kuaför olan Helen radyoda DJ'lik yapan Bob ile ilişki içindedir ancak hapishaneden evine dönen eski aşkını görmesiyle ona olan tutkusu tekrar başlar.

    Grosse Pointe Blank

    John Cusack ve Minnie Driver'ın performanslarıyla alkışı hakettiği Grosse Pointe Blank, bir gece yarısı radyo DJ'nin ve bir kiralık katilin aralarında geçen komik aşk hikayesini anlatıyor. Filmin sahnelerine odaklanamayacak kadar özenle seçilmiş müzikleri mevcut!

    Airheads

    Brendan Fraser, Steve Buscemi ve Adam Sandler üç başarılı oyuncuyu kadrosunda bulunduran Airheads'te şarkılarını çalması için bir radyo DJ'ini rehin alarak radyodan ülkedeki insanlara ulaşmaya çalışan bir metal grubunun hikayesi anlatılıyor. Bu eğlenceli ve komik filmin soundtrackleri filmi kadar başarılı. Filmde Motörhead grubunun solisti Lemmy ve Pearl Jam grubunun solisti Eddie Vedder da rol alıyor.

    A Prairie Home Companion

    Woody Harrelson, Tommy Lee Jones, Kevin Kline, Lindsay Lohan, John C. Reilly, Meryl Streep gibi yıldız oyuncuları kadrosunda barındıran A Prairie Home Companion filme ismini veren radyo programının bir gösteri salonunda seyirci önünde gerçekleşen ve radyodan canlı yayınlanan programın son yayınını anlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top