Hesabım
    Filmlerde Kendilerini Oynamış 10 Ünlü İsim

    Sinemada hayali bir karakter yerine kendilerini oynamış 10 ünlü ismi derledik.

    Sinema dünyasında kendi isimleriyle yer alan 10 ünlüyü araştırdık. Çoğunluğu komedi filmlerinin oluşturduğu listede Bill Murray'den Lebron James'e Megan Fox'tan Mike Tyson'a herkesi bulmak mümkün!

    Kaynak: hollywood.com

    Lebron James - Trainwreck

    Ünlü basketbolcu Lebron James yılın başarılı komedi filmi Trainwreck'de kendini oynadı. İlişkileri, kişisel hayatı ve favori dizisi Downtown Abbey ile onu daha yakından tanıdık!

    Jonah Hill - This Is The End

    Bir başka başarılı komedi filmi ve bir başka kendini oynayan oyuncu! Jonah HillThis Is The End'de bizlere feminen bir tarafı olduğunu çekinmeden gösterdi.

    Mike Tyson - The Hangover

    Ünlü boksör Mike Tyson The Hangover filminin en komik sahnelerinde yer alarak belki de filmi daha da unutulmaz kıldı. Bir boksörün evine izinsiz girersen cezasını çekersin!

    Neil Patrick Harris - Harold & Kumar

    How I Met Your Mother dizisindeki çapkın Barney Stinson rolüyle tanıdığımız Neil Patrick HarrisHarold & Kumar filminde de kadınlar ve uyuşturucudan büyük zevk alan birini canlandırıyordu, tabi kendi ismiyle!

    Chuck Norris - Dodgeball

    Yakartop oynarken ünlü oyuncu Chuck Norris'ten başka hakemlik yapacak daha iyi birini düşünebiliyor muyuz? Sanmıyorum.

    Bill Murray - Zombieland

    Efsane oyuncu Bill Murray, Zombieland'de kendi adıyla bir zombiyi canlandırmıştı.

    Ben Affleck & Matt Damon - Jay and Silent Bob Strike Back

    Ünlü oyuncular Ben Affleck ve Matt DamonJay and Silent Bob Strike Back filminde birlikte yer aldıkları Can Dostum'un devam filmi için kolları sıvıyordu!

    Bob Barker - Happy Gilmore

    The Price Is Right isimli televizyon programının sunucusu Bob Barker, Adam Sandler'ın başrolünde yer aldığı Happy Gilmore filminde eğlenceli bir dövüş sahnesinde yer alıyordu.

    Kareem Abdul Jabbar - Airplane

    Başarılı basketbolcu Kareem Abdul Jabbar, Airplane isimli filmde basketbol oynamadığı zamanlarda pilotluk yapan birini canlandırıyordu.

    Megan Fox - The Dictator

    Güzel oyuncu Megan Fox, komedi filmi The Dictator'de diktatörün kullandığı bir kadını canlandırıyordu. Filme neşe kattığı şüphesiz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top