Hesabım
    Kimler Geldi Kimler Geçti: En Akılda Kalan 10 Bond Güzeli

    6 Kasım'da vizyona girecek Spectre vesilesiyle eski Bond Kızları'nı mercek altına aldık!

    6 Kasım'da vizyona girecek Bond serisinin son filmi Spectre şöyle bir kenarda dururken şimdiye kadar tüm Bond filmlerinde gördüğümüz birbirinden güzel ve güçlü Bond Kızları'nın en akılda kalanlarına bir göz attık.

    Ursula Andress (Honey Ryder)

    James Bond serisinin ilk filmi olan Dr. No'da yer alan ilk Bond Kızı Ursula Andress'in filmin ilk sahnesinde giydiği beyaz bikinisi ve belindeki bıçağı günümüzde hala ikonikliğini koruyor. Andress, kendinden sonra gelen tüm Bond Kızları'na ilham vermiş biri.

    Shirley Eaton (Jill Masterson)

    1964 yapımı Goldfinger'da çok kısa bir sahnede yer alan Shirley Eaton ölümüyle akıllarda yer kazınmış bir Bond Kızı.

    Honor Blackman (Pussy Galore)

    Yine Goldfinger'da karşımıza çıkan bir Bond Kızı daha. Hatırlarsanız filmde James Bond, Pussy Galore'u kendi tarafına geçmesi için ikna etmeye çalışıyordu. 1964 yılında The Avengers'ın dizisinde yer alan Blackman Amerika'da asıl ününü Pussy Galore ile kazandı.

    Barbara Bach (Anya Amasova)

    The Spy Who Loved Me'de Agent Triple X isimli Rus ajanını canlandıran Barbara Bach Bond'un düşmanı olan az sayıda Bond Kızları'ndan biri.

    Diana Rigg (Tracy Bond)

    Şimdilerde Game of Thrones'ta izleme şansı bulduğumuz Diana Rigg 1969 yapımı On Her Majesty’s Secret Service'te yer aldı. Avrupali bir mafya babasının kızı olan Tracy Bond'un evlenecek kadar cok sevdiği tek kadındır ancak evlilik töreninden hemen sonra Irma Burnt tarafından öldürülür.

    Maud Adams (Octopussy)

    Bir Bond filmine ismi verilen tek Bond Kızı Octopussy'dir. Maud Adams'ın canlandırdığı Octopussy Bond onu ikna etmeden önce onun düşmanıydı.

    Famke Janssen (Xenia Onatopp)

    GoldenEye'da Famke Janssen'in canlandırdığı güzel Xenia Onatopp seksiliğiyle kurbanlarını öldürüyordu. Xenia Onatopp'a Bond'un anti-kızı desek doğru olur.

    Michelle Yeoh (Wai Lin)

    Tomorrow Never Dies'ın Çinli ajanı Michelle Yeoh kendi ülkesinde zaten aksiyon filmlerinde yer aldığı için herhangi bir dublör kullanmadan filmde yer almış.

    Eva Green (Vesper Lynd)

    Casino Royale'de Vesper Lynd karakterine hayat veren Eva Green James Bond'u tüm kadınlara küstüren bir Bond Kızı. Vesper Lynd Bond'a ihanet ediyor ve sonra kendini öldürüyor.

    Naomie Harris (Eve Moneypenny)

    Son Bond filmi Skyfall'da izleme şansı bulduğumuz Naomie Harris MI6 ajanı Eve Moneypenny'e hayat verdi. Güzel haber ise Eve Moneypenny Spectre'de karşımıza tekrar çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top