Hesabım
    2016'da Vizyonda Olacak Filmlerden Kamera Arkası Görüntüler!

    2016'da bizi hangi büyük prodüksiyonlu filmler bekliyor dersiniz, buyurun....

    2015 yılı sinema dünyası açısından çok verimli geçti. Devam filmleri, yeniden çekimler, yepyeni tatlar derken bu yılı bitirmek üzereyiz. Peki bizi 2016'da hangi filmler bekliyor? Çekim aşamasındaki filmlerin setlerinden görsellerle şöyle bir fikir sahibi olalım....

    Kaynak: http://whatculture.com/

    Chris Hemsworth - Ghostbusters

    Paul Feig'in yazıp yönettiği Ghostbusters'ın sadece kadınlardan oluşan ekibine Chris Hemsworth'in resepsiyonist Kevin olarak katıldığını gördüğümüz ilk görsel.

    Sofia Boutella & Chris Pine - Star Trek Beyond

    Merakla beklenen Star Trek Beyond filminin yönetmeni Justin Lin filmi kapalı kapılar ardında çekiyordu ta ki bir casus bu fotoğrafı çekene kadar. Görselde Captain Kirk'ü canlandıran Chris Pine'ı üniformasıyla, Sofia Boutella'yı uzaylı kıyafetiyle ilk kez görüyoruz.

    James McAvoy - X-Men: Apocalypse

    Bu zamana kadar çekilmiş en iyi X-Men filmi olacağı şimdiden konuşulan X-Men: Apocalypse çekimlere ara vermişken James McAvoy, Charles Xavier olabilmek için saçlarını şimdiden kazıtıyor...

    Chloë Grace Moretz - Neighbors 2: Sorority Rising

    Geçtiğimiz yılın başarılı komedi filmi Kötü Komşular'ın devam filminin setinde Chloë Grace Moretz'i asi genç kız olarak görüyoruz. Belli ki kötü komşulara biri daha eklendi!

    Matt Damon - Bourne 5

    Önümüzdeki yıl Temmuz ayında vizyona girecek olan yeni Bourne filminden Matt Damon'lı ilk kareyi filmin yapımcısı Frank Marshall sosyal medya hesabından paylaştı. Kısacası Bourne geri dönüyor!

    Megan Fox - Teenage Mutant Ninja Turtles: Half Shell

    Çekimleri hala devam eden yeni Ninja Kaplumbağalar'ın film setinden ilginç bir görsel basına sızdı. Megan Fox sarı peruğuyla ve lise üniformasıyla adeta Britney Spears'ın klibinden fırlamış gibi duruyor.

    Jeff Goldblum - Independence Day: Resurgence

    Jeff Goldblum rol arkadaşı Liam Hemsworth'ün photobombuna uğradığı bu görseli kendi Facebook hesabından paylaştı ve ekledi: "Liam fotoğrafımı böyle mahvederken nasıl insanlığı kurtarabilirim?" Sizce de bu ikili Independence Day: Resurgence setinde çok eğleniyor gibi görünmüyorlar mı?

    Kristen Wiig - Zoolander 2

    Zoolander 2 filminin setindeki bu botokslu sarışın da kim? Tüm basını merakta bırakan bu görseldeki kadının kim olduğu ortaya çıktı: Kristen Wiig. Eğer dikkatlice bakarsanız makyajın arkasındaki kadını göreceksiniz. Bu plastik makyaj Oscar'ı sonuna kadar haketmiyor mu?

    Benedict Cumberbatch - Doctor Strange

    Marvel'in yeni yapımı Doctor Strange'in çekimlerine Kasım ayının başlarında başlandı. Bu sevindirici haberin ardından setten bir görsel de basına sızdı. Bu görselde Benedict Cumberbatch'i daha önce görmediğimiz kadar sakallı ve yorgun görüyoruz.

    Ben Affleck - Batman v Superman: Dawn Of Justice

    Ben Affleck'ten iyi bir Batman olacak mı henüz bilmiyoruz ama Batman v Superman: Dawn of Justice setinde gördüğümüz kadarıyla işler yolunda!

    Sacha Baron Cohen - The Brothers Grimsby

    İlginç karakterlerin aranan ismi Sacha Baron Cohen'in bir İngiliz holiganını canlandırdığı son komedi filmi The Brothers Grimsby'nin setinde Monty Python'ın efsane ismi Eric Idle ile görüyoruz. Idle filme dahil oldu mu henüz bilmiyoruz ama filmin bir sahnesinde kendisini görürsek artık şaşırmayız.

    Sebastian Stan & Anthony Mackie - Captain America: Civil War

    Captain America: Civil War filminin Berlin'deki setinde çekilen bu fotoğrafta The Winter Soldier'ı canlandıran Sebastian Stan'i ve Falcon'ı canlandıran Anthony Mackie'yi sokakta koşarken veya birinden kaçarken görüyoruz. Filmle ilgili bildiğimiz tek şey de bu.

    Daniel Radcliffe - Now You See Me: The Second Act

    Nam-ı diğer Harry Potter'ımız Daniel Radcliffe filmin tamamında olmasa bile sonunda küçük bir rolle bizleri sevindirecek. Hatta Radcliffe'i filmin asıl kötü karakteri olarak izleyeceğiz. Evet doğru duydunuz. Kim Radcliffe'i kötü adam Walter Tressler olarak görmek istiyor?

    Azaïzia Aymar & Justin Kurzel - Assassin’s Creed

    Başrolünde Michael Fassbender'ı izleyeceğimiz Assassin’s Creed'in "kapalı" setinden bir görsel paylaşıldı. Yönetmen Justin Kurzel ve Assassin’s Creed oyununun içerik yöneticisi Azaïzia Aymar bir arada. Görselden de anlaşılacağı üzere film seti oyunun atmosferini çok iyi yansıtacak.

    Ben Affleck & Margot Robbie & Jared Leto - İntihar Timi

    Ve işte beklenen film İntihar Timi'nden beklenen görsel! Ben Affleck nam-ı diğer Batfleck Harley Quinn'in arabasının üstünde ne yapıyor dersiniz? Filmi bekleyenleri iyice meraklandıran bu görsel beklentileri çok yükseltti!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top