Hesabım
    Hollywood'da Neler Oluyor?

    Yepyeni film haberleri burada!

    Gün geçmiyor ki Hollywood'tan yeni proje haberleri gelmesin! Henüz kesinleşmeyen, kesinleşse de hakkında çok kısıtlı bilgi olan projeleri senin için derledik. 

    Sevilen aksiyon serisinin yeni halkası Görevimiz Tehlike 6'nın yönetmen koltuğundan Freddie Mercury'nin kimin tarafından canlandırılacağına dair pek çok taze haberi kaçırmamak için galerimizi es geçmeyin!

    Görevimiz Tehlike 6'yı Christopher McQuarrie mı Yönetecek?

    Beyazperdenin en sevilen aksiyon serilerinden Görevimiz Tehlike'nin sıradaki halkası olan Görevimiz Tehlike 6'nın yönetmen koltuğunda kimin oturacağı ile ilgili arayış sürerken, 5. filmin yönetmenliğini üstlenen Christopher McQuarrie'ın yeni filmi için geri döneceği iddia edidi. The Wrap'ta yer alan habere göre serinin başrolü Tom Cruise ile Jack Reacher serisinde de işbirliği yapan yönetmen 6. film için anlaşma aşamasında.

    Pierce Brosnan ve Jackie Chan Bir Arada!

    Digital Spy'da yer alan habere göre eski James Bond Pierce Brosnan ve aksiyon filmlerinin sevimli yüzü Jackie Chan yeni bir gerilim filmi için birlikte kamera karşısına geçecek. Adı henüz belirlenmeyen filmin yönetmenliğini Martin Campbell üstlenirken film Chinatown'da restoran sahibi olan bir babayı canlandıracak Chan'in kızı İrlanda mafyası tarafından öldürülünce intikam peşine düşmesini işleyecek. Brosnan ise eski IRA ajanı devlet yetkilisini canlandıracak.

    Ben Whishaw Freddie Mercury mi Olacak?

    Deadline'da yer alan habere göre Sacha Baron Cohen'in ismi açıklanmayan Queen temelli projeden ayrılmasıyla birlikte boş kalan Freddie Mercury rolü için Bond'un teknoloji dehası Q'su Ben Whishaw'ın adı geçiyor. Henüz adı belirlenmeyen proje için "Bohemian Rhapsody" ismi düşünülüyor. Filmin senaryosunu ise Anthony McCarten üstleniyor.

    Miroslav Slaboshpitsky'den Çernobil Filmi!

    Bir yapım aşamasında haberi de Avrupa sineması cephesinden gelid: 

    The Tribe'ın yönetmeni Miroslav Slaboshpitsky Çernobil faciasının ardından terk edilen bölgeleri filminin arka planı olarak kullanacak. Luxembourg adını taşıyacak olan film kalıcı bir nükleer kışın ortasında kalan ilkel bir toplumu temel alacak. Çernobil nükleer faciasının ardından kapatılan geniş alanda çekilecek olan yapım atomik savaşın tahrip ettiği eski uygarlık kalıntılarını ön plana çıkaracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top