Hesabım
    Uzaklarda Arama Filmi İçin 1001 Gece Masalı Gibi Gala!

    Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin galası

    Hem Türk sinemasının hem gönüllerin sultanı Türkan Şoray'ın uzun bir aradan sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Uzaklarda Arama’ filminin galası 25 Kasım Çarşamba akşamı Kanyon Cinemaximum Sinemaları'nda gerçekleştirildi. Yeşilçam’ın ruhuna yakışır şekilde dekorların kurulduğu fuaye alanı davetlilerin de ilgi odağı oldu. Filmin konusuyla uyumlu olarak ışıltılı bir şekilde dekore edilen alanda ayrıca bir de sahne kuruldu. 

    Geceye başta Türkan Şoray olmak üzere filmin oyuncularından Mustafa UğurluFırat TanışMehtap BayriKaan UrgancıoğluSerkan ŞenalpSevda ErginciYağmur ÜnalSema KeçikTaylan ErlerGoncagül Sunar, Aslı Samat, Esra Ergün, Elif AtakanPınar Göktaş, Emirhan Oktay, Murat Karaarslan Eşref Kolçak, Ateş Fatih Uçan, Ercüment Fidan, Doğa Konakoğlu  ve Tanem Sivar katıldı.

    Filmin senaryosunu kaleme alan Onur Ünlü ve müziklerini yapan Rahman Altın da gecede yer alan isimlerdi. Galanın davetlileri arasında ayrıca Cihan Ünal, Irmak Ünal ve eşi Emre Karabacak, Nazan Şoray, Nebahat Çehre, Bülent Eczacıbaşı ve oğlu Emre Eczacıbaşı, Ender Saraç, Engin Çağlar, Osman Sınav, FerdiTayfur ve kızı Tuğçe Tayfur, Eda ve Metin Özülkü, Nilgün Belgün, Cenk Eren, Nevra Serezli ve oğlu Murat Serezli, Nükhet Duru, Nuri Alço, Eda Özerkan, Röya, Tanju Babacan, Bekir Aksoy ve eşi Derya Aksoy, Cansu Kurtçu, Taner Rumeli, Nursel Köse ve Ulrich Mertin, Yasemin Öztürk, Melisa Faber Castel, Maya Portakal, İbrahim Bitergil ve Bora Gencer gibi pek çok cemiyet ünlüsü yer aldı.

    Filmde de rol alan Yeşilçam’ın duayen ismi Eşref Kolçak, gösterim sonrası Türkan Şoray’ı sahneye çıkarak tebrik etti. Uzun süre davetlilerin dakikalarca tebrik eden Türkan Şoray, yaptığı kısa konuşmada, “Galaya katılan herkese çok teşekkür ederim. Benim yönetmen, kızım Yağmur Ünal’ın da yapımcı olduğu bu ilk filmin beğenilmesinden çok mutluluk duydum. Ben kendimi bir imtihanda gibi hisettim bu akşam. Samimi alkışlarınızdan anladığım kadarıyla sanıyorum bu sınavı geçtik” sözleriyle duygularını dile getirdi. aynı anda ekibin başından aşağı gül yaprakları yağdı.

    Yapımcılığını Vadi Film'in üstlendiği ‘Uzaklarda Arama’ 27 Kasım’da Türkiye genelinde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top