Hesabım
    Bizans Oyunları'nın Son Kadro Transferi Putin'in Aslanı!

    Gani Müjde'nin yeni komedisinde filmin çekimlerine damga vuran aslanın hikayesi ortaya çıktı!

    Merakla beklenen yerli komedi Bizans Oyunları'nın yönetmeni Gani Müjde’nin dijital aslan istemeyip gerçek bir aslanla çekim yapmak için diretmesiyle başlayan "aslanlı sahne"nin uzayıp giden hikayesi ortaya çıktı!

    Uzun süren uğraşlar aranan aslan Rusya'da bulundu. Fakat Rus aslan o sırada Kırım’daydı. Ukrayna-Rusya savaşı sebebiyle, Kırım’dan Moskova’ya getirilemedi! İlk iki denemesinde engellere takılan ekip, 3. denemede ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hafta sonları gezdiği ve fotoğrafları tüm medyaya yansıyan aslanların eğitmeni Zapashny kardeşlere ulaşıldı. Ekip çıkan uçak krizinden 2 hafta önce Rusya'ya gidip aslanla birlikte çekimi gerçekleştirdi. 

    Yapımcılığını Avşar Film ve TükenmezKalem Film'in üstlendiği filmde Tolgahan Sayışman yakışıklı Bizans Prensi ‘Adonis’i, Murat Dalkılıç Bizans Kralı’nın sinsi kardeşi ‘Muhteris’i, Gonca Vuslateri kibirli ve kavgacı Bizans Kraliçesi ‘Klitorya’yı, Gürkan Uygun aile reisi Maya Beyi ‘Gazi Magosa’yı, Tuvana Türkay ise onun gözü pek ve güzeller güzeli kızı ‘Ayçörek’i ise canlandıracak. Filmin en komik karakterlerinden biri olan ‘Vurkaçoğlu’na ise Ünal Yeter hayat verecek. Bizanslılar ve Mayalar arasında yaşanan çekişmeyi mizah dolu bir dille beyazperdeye taşıyan Bizans Oyunları'nın gladyatör ve savaşçıları arasında 2014’te Survivor’a katılan ve bir anda tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Akın Saatçi de yer alıyor. 

    Seyircilerine kahkaha tufanı yaşatacak olan Bizans Oyunları 15 Ocak 2016’da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top