Hesabım
    Bizans Oyunları Filmi İlk Kez Seyirci Karşısına Çıktı!

    Filmin ekip için düzenlenen özel, kapalı gösterimi geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi.

    Vizyon için geri sayan TükenmezKalem Film ve Avşar Film yapımı ‘Bizans Oyunları’ seyirciyle ilk buluşmasını geçtiğimiz Pazartesi akşamı gerçekleştirdi. Özdilek Avm’de galadan farklı olarak sadece film ekibi için özel gerçekleştirilen gösterime başta filmin yönetmeni Gani Müjde olmak üzere, aralarında Gürkan UygunTuvana TürkayTolgahan SayışmanÜnal YeterMurat DalkılıçNazmi KırıkÖzge İnceHazal ŞenelÖmür ÖzdemirEbru AykaçTahsin HasoğluOğuzhan UğurAnıl AltınözCaner ErdemOğuzhan Uğur'un da yer aldığı filmin oyuncuları ve sınırlı sayıda davetli katıldı. 

    Filmi izlemeye gelen sürpriz isimlerden biri ise Merve Boluğur oldu! Güzel oyuncu, eşi Murat Dalkılıç’ın oyunculuğu hakkında “Kendi işinde olduğu gibi burada da çok çok başarılı. En büyük destekçisiyim. Çok çok beğendim” sözleriyle duygularını ifade etti. 

    Gösterim öncesi basının sorularını cevaplayan ekipte, Gani Müjde yöneltilen sorulara kendisine has mizahi üslubuyla cevap verdi; “Aslan geldi içerde. Filmi beğenmeyen olursa aslana yedirteceğiz ona göre” sözleriyle herkesi güldüren Müjde cümlelerine şöyle devam etti: “Bu benim bütün filmlerimden daha güzel, daha komik. Bugüne kadar yaptığım tüm filmlerin içerisinde benim izleyip en çok güldüğüm film oldu. Yaklaşık 60. kez izliyorum, hala gülüyorum.  Birazdan yine aynı merakla girip içeri izleyeceğim. İnşallah seyirciler de bizlerle aynı duyguları paylaşırlar ve onlar da eğlenirler. Şunu söyleyeyim hakikaten dayanılmaz bir şey yapmışız çok seviniyorum... Bu filmde çok iyi oyuncular seyredeceksiniz. Yakışıklılık ve güzelliklerine aldanmayın bu oyuncuların, içerde muhteşem bir komedinin parçası oldular” dedi.

    Gani Müjde konuşmasını şu cümlelerle bitirdi: “Gururluyum, beklediğimin üstünde bir film yaptığımız için çok mutluyum. Tabii ki güzel bir film yapmak için yola çıkıyorum ama bu kadarını beklemiyordum, o yüzden oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Kendimle ilgili yeni bir rekora imza atmak istiyorum. Kimseyi rakip olarak görmüyorum. Herkesin yolu açık olsun herkesin filmi bol gişe yapsın. Benim beklentim  150 milyon kişi tarafından izlenmesi. Bu da mümkün, Türkiye’deki herkes 2 kere izlese sayıyı tutturuyoruz”.

    Avşar Film ve Tükenmezkalem Film yapımı, Gani Müjde imzalı ‘Bizans Oyunları’ 15 Ocak 2016’da sinemaseverlerle buluşacak.

    Bizans Oyunları filminn Beyazperde.com eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top