Hesabım
    Kardeşim Benim'in Galasına Yıldız Yağmuru!

    Eğlenceli yerli komedinin galasında adeta yıldızlar geçidi yaşandı.

    Sevilen pop yıldızı-taze oyuncu Murat Boz, genç kızların sevgilisi Burak Özçivit ve yerli sinemanın aranan yüzü Aslı Enver’i başrollerinde toplayan Kardeşim Benim'in galasında ünlüler geçidi yaşandı.

    13 Ocak Çarşamba günü Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşen galada sanat ve cemiyet dünyasının önemli isimleri boy gösterdi. Galaya katılan isimlerin arasında Demet Akbağ, Fahriye Evcen, Eser YenenlerErkan Kolçak Köstendil, Büşra Pekin, Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, Mustafa CeceliIrmak ÜnalNejat Yavaşoğulları, Ömür Gedik, Nurseli İdiz, Kerem ÇatayDolunay Soysert, Derya BaykalYosi Mizrahi, Yavuz Seçkin, Ümit Erlim, Oya Aydoğan ve Altan Gördüm de vardı.

    Film gösteriminden önce kırmızı halı seramonisinde basınla bir araya gelen film ekibinden Murat Boz, "Çekimler o kadar eğlenceli geçti ki setten dönmek istemedik. Benim için çok farklı bir deneyim oldu. Bizim bu filme başlangıç noktamız, Burak'la (Özçivit) arkadaşlığımız ve dostluğumuz oldu. Çok eskiye dayanıyor. Oradan çıkmış bir fikir filme dönüştü" dedi. Filmin aynı zamanda yapımcılarından olan Burak Özçivit ise "Kardeşim Benim ile Amsterdam, Berlin ve Bakü’ye gidip oradaki hayranlarımızla da buluşacağız” dedi.

    2004 yapımı Pardon'un ardından 2. uzun metraj denemesini gerçekleştıren Mert Baykal imzalı Kardeşim Benim annelerini küçük yaşta kaybeden iki kardeşin birbirinden farklı hayatlar yaşayıp birbirleriyle görüşmezken babalarının vefatı üzerine değişen hayatlarını işliyor. Senaryosunu Zafer Külünk'ün üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Burak SatıbolFerdi SancarGözde MutluerNazan Kesal ve Ahmet Gülhan da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top