Hesabım
    Ip Man 3'te Mike Tyson’a Beklenmedik Darbe!

    Donnie Yen film çekimlerinde Mike Tyson'ı sakatladı!

    Donnie Yen ile Mike Tyson'ı karşı karşıya getiren Ip Man 3'te tahmin edilebileceği gibi bir sakatlık yaşandı, ancak beklenenin aksine sakatlanan değil sakatlayan taraf Donnie Yen oldu!

    Ip Man 3 filminin kadrosuna Mike Tyson’ın katılacağı açıklandıktan sonra Donnie Yen’in eşi, kocasının sakatlanma olasılığı için endişelerini dile getirmişti. Görünen o ki kaygıları boşa çıktı. Gelen yerel medya haberlerine göre, filmdeki dövüş sahnelerinin çekimlerinde Yen’in dirseği Tyson’ın eline çarpmış ve serçe parmağı kırılmış. Tyson gerçirdiği sakatlığa rağmen çekimleri profesyonelce tamamladığı için tüm ekipten övgü topladı. 

    Dünya box şampiyonu Mike Tyson Ip Man serisinin 3. filminde Ip Man'ın yabancı uyruklu düşmanını canlandırıyor. Wing Chun ustası olarak kabul edilen Donnie Yen ise Mike Tyson ile karşı karşıya geliyor. Yönetmen koltuğunda bir kez daha 30. Hong Kong Film Ödülleri'nde En İyi Yönetmen ödülünü kazanan, serinin sevilen yönetmeni Wilson Yip'in oturduğu yapımın kadrosunda Jin ZhangLynn HungMeng Lo ve Karena Ng gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunu ise Lai-yin Leung ile Edmond Wong üstleniyor.

    Sang isimli bir çete lideri mahalledeki mülkleri ele geçirmeye başlaması üzerine Ip Man ailesini ve öğrencilerini korumak adına şehir polisini bile etkisine alan çete lideri Frank'e karşı savaşmaya başlar. Çete sorunları arttıça Frank dövüş ustasından kurtulmak için bir box şampiyonunu görevlendirir. Böylece Ip Man Batı ve Doğu'nun dövüş sanatındaki farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalır. 

    Aksiyon efsanesi Ip Man'in 6 senenin sonunda seyircileriyle buluşacak olan 3. halkası Ip Man 3 5 Şubat itibariyle yerli seyircilerle buluşmaya başlayacak!

    Ip Man 3 5 Şubat'ta vizyonda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top