Hesabım
    İftarlık Gazoz, Basınla Buluştu!

    Heyecanla beklenen filmin ön gösterimi ve basın tanıtım toplantısı gerçekleşti!

    29 Ocak'ta vizyona girmek için geri sayan  Yüksel Aksu imzalı İftarlık Gazoz filminin, basın gösterimi ve ekibin de katıldığı tanıtım toplantısı bugün Kanyon Cinemaximum'da yapılan gerçekleştirildi. Beyazperde.com’un da yerinde takip ettiği basın toplantısına basın mensuplarının ilgisi oldukça yoğundu. 1 saati aşkın süren toplantıya  yönetmen ve senarist Yüksel Aksu’nun yanı sıra oyuncular Cem Yılmaz, çocuk oyuncu Berat Efe Parlar, Ümmü Putgül, Okan Avcı ve Yılmaz Bayraktar da  katıldı.

    Filmin ortak yapımcılarından Elif Dağdeviren'in moderatörlüğünde düzenlenen basın toplantısı renkli anlara sahne oldu. Yönetmen Aksu filmin çekim sürecine ve Cem Yılmaz ile setteki işbirliklerine değinirken, Cem Yılmaz ise hemen hemen her soruya verdiği esprili karşılıklarla salondakileri yine bolca güldürdü.

    Yüksel Aksu, Cibar Kemal karakteri için ciddi biçimde Ege şivesi çalışan Cem Yılmaz’ın, set çekimleri sırasında kostümlü halinin yerel halk tarafından tanınmadığını da sözlerine ekledi. Filmde Adem’in annesi Gülizar’i canlandıran Ummu Putgul aynı zamanda çocuk oyuncu koçu olduğunu ve Londra’daki kendi tiyatrosunda oyunculuğun yanı sıra bu mesleği de sürdürdüğünü ifade ederek, Adem karakterine hayat veren Berat Efe Parlar’la filmde çok keyifli çalıştıklarını, çekimlerden önce uzun zaman geçirdiklerini ifade etti. Yüksel Aksu, aradığı çocuk oyuncuyu buluncaya kadar projeyi uzatmayı planlarken Efe ile tanıştıklarını dile getirdi.

    Yüksel Aksu neden hikayelerinin fonuna Muğla'yı koyduğunu detaylarıyla anlatırlarken, oyuncular da projeye dahil olma süreçlerine dair yorumlarda bulundular. 

    Filme dair pek çok anekdotun da anlatıldığı basın toplantısının detaylı videosunu aşağıda izleyebilirsiniz!

       

    İftarlık Gazoz, 29 Ocak'tan itibaren Türkiye çapında 280'den fazla salonda gösterime girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top