Hesabım
    "Emicem Hospital" 25 Mart'ta Sinemalarda!

    Karadeniz komedisi ile kahkaha tufanına hazır olun.

    Sinemalarda fırtına gibi esen yöresel komedilere bir yenisi daha ekleniyor! Karadeniz komedilerinin en komiği iddiasıyla Emicem Hospital geliyor.

    Yönetmenliğini ve senaryosunu Dr. İsmet Eraydın'ın üstlendiği komedi tufanının kalabalık oyuncu kadrosunda Wilma Elles, Selahattin Çakır, Merve Akaydın, Sinan Bengier, Adem Eraydın, Ali Erkazan, Emre Ön, Zeki Kamber, Uğur Keleş, Songül Nadir, Ceyhun Gen, Taha Mataracıoğlu, Senem Göktürk, İzzettin Kahraman, Samet Karahasanoğlu, Yaşar Eraydın ve Osman Bulut yer alıyor. 

    Cemal Emicesi'nin açtığı Özel Emicem'in Yeri hastanesinde çalışan Selo, en yakın arkadaşları Adem ve Dursun’la beraber, zengin olmak için ekstra işler yapan bir hizmetli. Cemal Emice hastanenin uluslararası bir seviyeye çıkması için Almanya’dan gelen yeni bir CEO olan Ingrid Hanım'ı getirir, dolayısıyla Alman disiplinini başlar. Hastane personeli bu disipline alışık değildir. Alman disiplini ile Karadeniz inadı arasında uyuşmazlık olunca komik olaylar yaşanmaya başlar.

    2. uzun metrajlı yapımına imza atan yönetmen Eraydın filmle ilgili olarak, "Emicem Hospital birçok ilkleri beraberinde taşıyor. İlk hastane sinema filmi, daha önce doktor arkadaşlarımla, hastalarımıza moral vermek amacıyla, hastanede başımızdan geçen olayları oynadığımız tiyatro oyununun aslında perdeye yansımış halidir. Karadeniz de bir özel hastane içinde kurguladığım olaylar, aslında çoğumuzun hem doktor hem de hasta olarak yaşadığımız hatıraları içermektedir. Hastaneler zaten içinde bir komedi unsuru barındırmaktadır. Bu hastane Karadeniz de olunca espri dozajı da ikiye katlanmış oluyor" dedi.

    Emicem Hospital 25 Mart 2016'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top