Hesabım
    Oscar Swag Bag'inde Bu Yıl Neler Var?

    Oscar'ın aday olup kazanamayanlarına ödülleri bu yıl neler olacak?

    Oscar'a aday gösterildiğinizi düşünün. Törenin sizi aday gösteren dalında ödüller açıklanacak. Heyecan dorukta! Ödülü alırsanız yapacağınız konuşma, teşekkür edeceğiniz insanlar, yapacağınız espriler bile hazır. İsimler okunuyor, şimdi sıra kazanana geldi. Ödülü alırsanız kariyerinize katkısını düşünüp heyecanlanıyorsunuz, tam o sıada kazanan açıklanıyor ve bam! Ne yazık ki siz değilsiniz!

    Ancak ödülü kazanamayanlar için teselli günü geldiğinde, yalnızca elinizde 250 bin dolarlık "önemli olan yarışmaktı" para ödülüyle dönmeyeceksiniz. Sizin gibi aday olup kazanamayanlar için Oscar Swag Bag'inde birçok teselli ödülü var!

    İsrail Turu

    55 bin dolar değerinde 10 günlük first class İsrail turu! Çünkü hiçbir şey farklı bir ülkede ödülü kazananlarla ilgili konuşup sarhoş olmaktan daha iyi gelmez.

    Araba Kiralama!

    Silvercar'dan 45 bin dolar değerinde 1 yıllık sınırsız Audi araba kiralama servisi! Ödülü kazanamasınız da en azından havalı bir yolculuğunuz olur.

    Japonya Turu!

    15 günlük Japonya turu! Çünkü kaybetmenin acısından uzaklaşmak iyi gelebilir.

    Jay Cardiello'yla Fitness!

    ABC kanalının “My Diet is Better Than Yours” programının sunucusu Jay Cardiello ile 3 seanslık çalışma programı! Belki de fit olmadığınız için kazanamadınız?

    Ulthera Ameliyatsız Yüz Germe!

    740 Park MD'den 5,530 bin dolar değerinde Ulthera ameliyatsız yüz germe seansı! Hala Oscar yok, ama kırışıklıklar mevcutsa neden olmasın?

    Lizora'dan Cilt Bakımı!

    Lizora'dan hayat boyu cilt kremi alma imkanı! Zaman ilerledikçe daha çok bakıma ihtiyacınız olabilir!

    Fitness Paketi!

    6,250 dolar değerinde “Ultimate Fitness Package” özel villada televizyon programı! Bu yılın sağlık ve fitness ağırlıklı olduğuna dikkatinizi çekeriz!

    Buharlaştırma cihazı; nam-ı diğer Püskürteç!

    Sağlıklı ve mutlu bir yaşamın olmazsa olmazlarından A Haze Dual V3 Vaporizer; Türkçesiyle "buharlaştırma cihazı"! Leo 2014'te aldığı modeli beğenmişe benziyor...

    Vampire Breast Lift

    Eğer yeterince kaybettiyseniz ve diğer hiçbir seçenek tatmin edici gelmiyorsa Vampire Breast Lift yani implantsız göğüs şekillendirmeye başvurabilirsiniz! Saati 1,9 bin dolar olan seanslar ile Oscar'ı kaybeden göğüsleriniz teselli bulacaktır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top