Hesabım
    Pop Yıldızlarının Öncesi ve Sonrası!

    Ekranlarda görmeye alıştığımız pop yıldızlarının öncesi ve sonrası!

    atlnightclubz.com

    Pop yıldızları kimi zaman tek şarkıyla, kimi zaman ardı arkası kesilmeyen albümlerle müzik tarihinde boy göstermiştir. Bir çoğu da müziğin yanı sıra sanatın yan dallarında yer alır. 

    Bu galerimizde de senelerini sahnelerde geçiren ve öncesiyle sonrası arasındaki ayrımı bilebileceğimiz kadar ününü koruyan yıldızları sizlere sunuyoruz. Jessica Simpson'dan Prince'e varan geniş yelpazede bakalım ünlülerimiz nereden nereye gelmişler?

    Cyndi Lauper

    Cyndi Lauper 40'ın üzerinde single ve 11 albüm ile dünya çapında 25 milyonun üzerinde satış başarısı yakaladı.

    Christina Aguilera

    5 Grammy ve 1 adet de Latin Grammy ödülüne sahip olan Christina Aguilera 1993-1994 yıllarında Disney Channel'ın The New Mickey Mouse Club serisinde keşfedildi.

    Cher

    Amerikalı şarkıcı, oyuncu, film yapımcısı Cher 70'lerde CBS televizyonuna birlikte yaptıkları "Sonny and Cher Live" adlı programa ünlü isimleri konuk ederek zirveye çıktı.

    Britney Spears

    Grammy Ödülü kazanmış Amerikan pop müzik sanatçısı, dansçı ve sinema oyuncusu Britney Spears, 90'ların başlarında "The Mickey Mouse Club" ile tanınmış ve beş yıllık bir aradan sonra ilk albümü "Baby One More Time" ile piyasaya çıkmıştı.

    Beyoncé

    Beyoncé oyunculuk performansıyla Altın Küre'ye aday gösterildi. Rüya Kızlar, Pembe Panter ve Obsessed gibi filmlerin başrolünde yer aldı.

    Madonna

    Madonna dünya genelinde 300 milyondan fazla albüm satarak Guinness Rekorlar Kitabı tarafından tüm zamanların en çok satan kadın sanatçısı seçildi.

    Jessica Simpson

    Jessica Simpson, Christina Aguilera ve Britney Spears ile aynı zamanda şarkıcılığa adım attı. "In the Skin" albümü ile iyi bir başarı yakalayarak 5 milyon kopya sattı.

    Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez gösteri dünyasına katılmaya 1986'da yer aldığı My Little Girl filmindeki küçük bir rolden sonra karar verdi.

    Janet Jackson

    Müziğin yanı sıra sinemada da yer alan Jackson, ilk defa 1993'te Poetic Justice adlı filmde Tupac Shakur ile beraber başrol oynadı.

    Justin Timberlake

    2007 ile 2012 arasında müzik kariyerine ara vererek oyunculuk kariyerine odaklanan Justin Timberlake Sosyal Ağ, Kötü Öğretmen, Zamana Karşı ve Arkadaştan Öte filmlerinin başrollerinde oynadı.

    Sinead O'Connor

    Grammy Ödülü'nü reddeden O'Connor, politik kimliği ve sanatıyla her zaman savaş karşıtı bir çizgi izledi. 1990 yılında söz yazarının Prince olduğu "Nothing Compares 2 U" adlı şarkıyla zirveye çıktı.

    Prince

    Müzik başta olmak sanat camiasına damgasını vurmuş olan şarkıcı, söz yazarı, müzisyen, yapımcı ve aktör olan Prince birçok filmin soundtrackine imza attı.

    Paula Abdul

    90'lar boyunca Abdul, birçok film ve klipte oyunu olarak yer aldı.

    Mariah Carey

    90'lı yılların en çok albüm satan kadın şarkıcısı Mariah Carey aynı zamanda söz yazarlığı, yapımcılık ve oyunculuk yaptı.

    Mandy Moore

    Amerikalı şarkıcı ve sinema oyuncusu. 15 yaşında ilk albümünü çıkardı. Güzel yıldız  A Walk To Remember filminin başrolünde yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top