Hesabım
    Hollywood'un En İyi Animasyon Serileri!

    Hollywood'un el emepği göz nuru animasyon halkaları!

    Animasyonlar sinema sektörünün en sevilen dallarından biri olarak kabul edilir. Hatta öyle ki gerçek oyuncuların olduğu filmlerden çok daha fazla devam halkası çıkartma oranları vardır.

    İşte biz de bu galerimizde Kung Fu Panda'nın 3. devam halkasının Cuma günü vizyona girecek olması şerefine animasyonun en başarılı serilerini sizler için derledik.

    Kung Fu Panda

    Kung Fu Panda bu Cuma günü 3. devam halkasıyla seyircileriyle buluşacak. Hepimizi Kung Fu'ya bağlayan Panda Po seri boyunca pek çok animasyon severin de gönlünü kazandı.

    Oyuncak Hikayesi

    Her animasyon severin gönlünde ayrı bir yere sahip olan Oyuncak Hikayesi elbette ki bu listenin vazgeçilmezi. 2018'de 4. devam halkası ile yeniden beyazperdelerde olacak.

    Madagaskar

    Tropik hayvanların eğlenceli macerası Madagaskar serisi de büyük bir başarıyı elinde tutan animasyon serilerinden biri. Zira serinin ilk filmi 532,6 milyon dolarlık bir gişeye sahip.

    Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?

    Kısa Kuyruk'un dünyanın sevimli ejderhası olduğunu düşünürsek serinin de bu denli başarılı olmasına şaşırmayız. 3. devam halkası ile de başarısını perçinleyen Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? serisinin devam halkası için beklenti büyük!

    Şrek

    Yeşil canavarımızın Şrek'in altın kalbini artık bilmeyen yok. Prenses Fiona'yı da o altın kalbiyle kazanan kahramanımız animasyon dünyasının en sevilen serilerinden birinin başrolü!

    Çılgın Hırsız

    Küçük minyonların yanı sıra gerek 3 kız kardeş, gerekse de önce kara sonra altın kalpli olan Gru ile gönüllere taht kuran Çılgın Hırsız serisi Minyonlar spin-off'uyla da başarısını perçinlemişti.

    Çılgın Dostlar

    Fabl türü hayvanların başrolde olduğu animasyonların vazgeçilmez ismi Çılgın Dostlar da animasyon camiasının sevilen serilerinden biri. Seri şu anda 4. filmine dek ilerlemiş durumda.

    Stuart Little

    Minik faremiz Stuart'ın önce itilip sonra bağra basılan hikayesi hepimizi etkilemişti. Onu 2. filme taşıyan da bu olmuştu.

    Küçük Denizkızı

    Klasik masaldan beyazperdeye atlayan Disney'in sevimli Kahramanı Küçük Denizkızı da animasyon seriler arasındaki yerini hakkıyla alıyor.

    Rugrats

    Amerika kökenli tv kanalı Nickelodeon'dan beyazperdelere geçiş yapan ufaklıkların macerası Rugrats Movie 1998'te seyircileriyle buluştu. Seri ardından Paris'te ve vahşi doğada devam etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top