Hesabım
    EURO 2016'da Perde Açılırken Beyazperdede Boy Göstermiş Futbolcular Burada!

    Yeşil sahalardan beyazperdeye transfer olan futbolcular!

    2016 Avrupa Şampiyonası başlarken yeşil sahalardan televizyon ekranlarına ve beyazperdeye 'transfer' olan yerli-yabancı futbolculara bir de sinema tribününden bakın!

    İyi seyirler!

    A Milli Futbol Takımı

    A Milli Futbol Takımı zamanın sevilen dizilerinden Ekmek Teknesi'ne konuk olup, Heredot Cevdet'in anlattığı hikayeyi dinlemişlerdi.

    Eric Cantona

    Bu yıl 69'uncusu düzenlenen Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye alan İngiliz yönetmen Ken Loach'ın yönetmenliğini yaptığı Hayata Çalım At filminde kendini canlandıran Eric Cantona beyazperdede Elizabethİkinci NefesThe Salvation filmlerinde de yer aldı.

    Pascal Nouma

    Fransa'da doğup Beşiktaş'lı olan Pascal Nouma, Türk halkı tarafından o kadar çok sevildi ki yeşil sahalara veda ettikten sonra ekranlarda boy göstermeye devam etti. Dünyayı Kurtaran Adamın OğluKoğuş AkademisiYerden YüksekÇocuklar DuymasınAyrılsak da Beraberiz ve Survivor'da yer aldı.

    Metin Oktay

    Kendi hayat hikayesinden yola çıkılarak çekilen ve Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini yaptığı Taçsız Kral filminde başrol oynayan Metin Oktay ayrıca 1959 yapımı Gönül Kimi Severse filminde de rol aldı

    Didier Agathe

    Didier Agathe Zafer Vuruşu filminde beyazperdede boy gösterdi.

    Ibrahim Yattara

    Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamış olan Yattara, 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu. 2016 yılında ise TV ekranlarına Survivor Ünlüler takımına girerek ekranlara merhaba dedi.

    Ally McCoist

    İskoçyalı eski futbolcu ve teknik direktör olan Ally McCoist yönetmenliğini Michael Corrente'nin üstlendiği dram türündeki Zafer Vuruşu filminde rol aldı.

    Mehmet Topal

    Fenerbahçeli oyuncu Mehmet Topal yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun yaptığı aile ve komedi dizisi Küçük Ağa'da konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

    Steven Gerrard

    Birçok TV programına konuk olmuş olan ünlü İngiliz futbolcu Steven GerrardGol serisi ve Babam İçin filmlerinde kendini canlandırarak sinema dünyasında yer aldı.

    İlhan Mansız

    Beşiktaşlı eski futbolcu İlhan Mansız talihsiz sakatlıklarının devam etmesi ve kariyerinin istediği gibi devam etmemesinin ardından şansını bir süre de TV ekranlarında devam ettirdi. Çıngıraklı TopDoktorlarBelalı BaldızDalgakıran ve Kızlar Yurdu yer aldığı yapımlardan bazıları.

    Zinedine Zidane

    9 Temmuz 2006 Dünya Kupası final maçında Zinedine Zidane Marco Materazzi'ye attığı kafanın ardından oldukça eleştirilmişti. Ayrıca bu maç Zidane'nın profesyonel kariyerindeki son maçıydı. Bu olaylara rağmen, Zidane Fransız halkın gözünde kahraman olarak kaldı. Zidane, Zidane: Bir 21.Yüzyıl PortesiGolGol 2: Bir Rüyayı YaşamakAsteriks Olimpiyat Oyunları’nda filmlerinde beyazperdede yer aldı.

    Fatih Terim

    Yönetmenliğini Ömer Ali Kazma'nın üstlendiği belgesel türündeki Eski Açık Sarı Desene filminde "İmparator" Fatih Terim başrolde yer alıyor.

    Stan Collymore

    Birçok TV programına konuk olmuş olan İngiliz forvet, 2001 yılında futbol kariyerine son verdi. 2005 yılında ünlü oyuncu Sharon Stone ile Temel İçgüdü 2 filminde rol aldı.

    Vinnie Jones

    Chalsea, Leed United gibi kulüplerle İngiltere profseyonel liginde top koşturmuş olan Vinnie JonesAteşten Kalbe Akıldan DumanaKapışmaDehşet Treni ve The Condemned gibi filmlerde yer aldı. 

    Umit Karan

    Galatasaray, Ankaraspor, Eskişehirspor gibi takımlarda top koşturmuş olan Ümit KaranKaledeki Yalnızlık yapımında ekranlarda da boy gösterdi.

    Fitz Hall

    Luc Besson'un yönetmenliğini yaptığı 5. Element filminde Fitz Hall da rol aldı.

    Ertuğrul Sağlam

    Ertuğrul SağlamAdı Aşk Bu Eziyetin adlı sinema filminde kendisini oynadı.

    Pelé

    Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olarak kabul görülen Pelé, üç defa FIFA Dünya Kupası'nı kazanan takımda yer aldı. Futbol kariyerinde 1281 gol atan ünlü futbolcu, Victory filminde rol alarak sinema ekranlarında da boy gösterdi.

    George Best

    Futbol tarihinin en yetenekli oyuncularından biri olarak kabul edilen George Best, 1965 yapımı Cup Fever ve 1971 yapımı Percy filmlerinde kendini canlandırdı.

    Ian Wright

    Emekli olduktan sonra futbolla ilgili radyo ve televizyon programlarında sunuculuk yapmaya başlayan Ian Wright, 2011 yapımı Gun of The Black Sun filminde Duke karakterini canlandırdı. 

    Paul Breitner

    Sol görüşleri ile bilinen eski Alman futbolcu Paul BreitnerPeter Schamoni'nin yönetmenliğini üstlendiği Potato Fritz filminde rol aldı.

    Carlo Ancelotti

    2016-17 sezonundan itibaren Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern München ile anlaşan teknik direktör Carlo Ancelotti, Terence Hill in yönetmenliğini yaptığı Don Camillo filminde rol aldı.

    David Beckham

    2004'te dünyanın en yüksek ücretli futbolcusu seçilen David Beckham, yer aldığı reklam filmlerinin yanı sıra GolGol 2: Bir Rüyayı YaşamakKingsman: The Secret Service gibi yapımlarda da rol aldı.

    Neymar

    Neymar Brezilya yapımı pembe dizi Amor à Vida'da rol aldı.

    Ronaldo

    Ronaldo dünyaca ünlü bir futbolcu olmadan önce Malhação adlı bir Brezilya dizisinde konuk oyuncu olarak takım koçunu canlandırdı.

    Memduh Ün

    Yönetmen ve yapımcı Memduh Ün’ün sinemaya geçmeden önce kısa bir süre Beşiktaş forması giydi.

    Arda Turan

    Kariyerine Bayrampaşa'nın Altıntepsi mahallesindeki amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlayan Arda TuranBarcelona ile UEFA Süper Kupası ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğuna kadar uzanan başarılı bir kariye sahip. Sermiyan Midyat'ın yönetmenliğini yaptığı Hükümet Kadın 2 filminde Arda Turan da sinema ekranlarında yer aldı.

    Zico

    Zamanının en iyi futbolcularından biri kabul edilen ZicoUma Aventura do Zico ve Zico yapımlarında sinema ekranlarında yer aldı.

    Babam İçin

    Gol

    ALLY MCCOIST Didier Agathe A SHOT AT GLORY

    Kod Adı: U.N.C.L.E.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top