Hesabım
    NBA Devlerinin Beyazperde Performansları!

    Potanın dev adamlarının oyunculuk performanslarına yakından bakın!

    NBA Finalleri tarihin en sert karşılaşmalarına sahne olurken biz de sizler için yolu beyazperdeden geçen NBA oyuncularını bir araya getirdik. Keyifli seyirler!

    Dennis Rodman

    NBA'in en çılgın ve efsanevi oyuncularından biri olan Dennis Rodman basketbol kariyerinin yanı sıra Madonna ve Carmen Electra ile yaşadığı aşkları ile oldukça gündemde olan bir isimdi. Dennis Rodman Jean-Claude Van Damme ile birlikte polisiye-gerilim türündeki İkili Oyun filminde yer aldı.

    John Salley

    Uzun kol ve bacaklarından dolayi "spider" olaran bilinen eski NBA oyuncusu John SalleyMartin Lawrence ve Will Smith'in başrolünde yer aldığı Çılgın İkili filminde yer aldı.

    Kareem Abdul-Jabbar

    NBA tarihinin 1500 maç ve 35.000 sayı rekorunu aşan nadir oyunculardan biri olan Kareem Abdul-JabbarJim Abrahams ve David Zucker'in yönetmenliğini yaptığı Airplane filminde yardımcı pilot rolünü oynadı.

    Rick Fox

    Ünlü basketbol oyuncusu Rick Fox'un aktörlük kariyeri de oldukça dikkat çekici. He Got Game filminde Denzel WashingtonMilla JovovichRay AllenGoerge Karl, Shaquille O'Neal, Reggie Miller, Charles Barkley, Scottie Pippen ve Michael Jordan ile birlikte rol aldı. Ayrıca Dope, Kuyu, One Tree Hill ve Oz gibi yapımlarda da yer alarak Hollywood kariyerini sürdürdü. 

    Charles Barkley

    Michael Jordan'ın yakın arkadaşı ve "sir" lakaplı ünlü basketbol oyuncusu Charles Barkley Charlie Sheen'in başrolünde oynadığı Hot Shots filminde yer aldı.

    Steve Nash

    Magic JohnsonJohn Stockton, Jason Kidd ile birlikte NBA tarihinin en iyi dört oyun kurucusundan biri sayılan Steve Nash de Hollywood'a uğrayan basketbolcular arasında. Katherine Heigl ve Josh Duhamel'in başrolünde oynadığı romantik-komedi filmi Başımıza Gelenler filminde Steve Nash'in de kendisini canlandırdığı ufak bir rolü var.

    Michael Jordan

    NBA'in resmi olarak duyurması ile birlikte Michael Jordan tüm zamanların en büyük basketbolcusu olarak tarihte yerini aldı. Jordan, animasyon ve gerçek karakterlerin iç içe geçtiği Space Jam filminde başrol oynadı. Looney Tunes kahramanları ile yapılan basketbol maçını konu alan filmde ayrıca Charles Barkley ve Patrick Ewing gibi NBA yıldızları da boy gösterdi.

    Wilt Chamberlain

    Gülle atıcısı, şampiyon yüksek atlamacı, koşucu, üç adım atlamacı ve voleybol oyunculuğu da yapmış olan efsanevi basketbol oyuncusu ve atlet Wilt ChamberlainArnold Schwarzenegger ile birlikte Conan 2 filminde rol aldı. İkili ayrıca Arnold'ın ABD'ye geldiği yıllarda birlikte spor çalışmaları da gerçekleştirdi.

    Shaquille O'Neal

    Sahalarda basketbol yeteneklerinin yanı sıra eğlenceli ve sempatik kişilği ile herkes tarafından sevilen Shaquille O'Neal sinema dünyasında da birçok filmde yer aldı. Kazaam, Steel, Korkunc Bir Film 4 Jack ve Jill, Thunderstruck ve Karışık Aile rol aldığı filmlerden bazılarıdır. O'neal, sporculuğunun yanında müzisyen olarak 4 rap albümü çıkartmıştır. Aynı zamanda Google'ın ilk yatırımcılarından ve Vitaminwater'ın da kurucuları arasındadır. Shaq kariyeri boyunca 4 kez NBA şampiyonluğu kazandı ve 3 kez de NBA Finalleri En Değerli Ödülü'ne sahip oldu.

    Kevin Durant

    Kevin Durant kariyeri boyunca bir kez NBA En Değerli Oyuncu Ödülü, dört kez NBA Sayı Kralı, bir kez NBA Yılın Çaylağı Ödülü ve bir kez de Olimpiyat Altın Madalyası kazandı. Başarılı basketbolcu Thunderstruck filminde başrol oynayarak Hollywood sahnesinde de yer aldı.

    LeBron James

    2016 NBA Finalleri'nde ortalama 40 sayı ile oynayan ve Michael Jordan'ın veliahtı olarak kabul edilen LeBron James daha önce Trainwreck  filminde rol aldı. James ayrıca Warner Bros.'un yapımcılığını üstlendiği, Justin Lin'in yönetmenliğini yapacağı Space Jam 2 filminde başrolde yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top