Hesabım
    Sinema Camiasının En Şeytani Cemiyetleri!

    Suçlu organizasyonlarından organizasyon beğeniyoruz!

    Kurgusal filmlerin organizasyonları her daim görkemlidir. Eli kolu nereye uzandığı belli olmayan teşkilatlar, kötülük derdine düşmüş organizasyonlar...

    Saymakla bitmeyen bu kötülüğe gönül vermiş kurgusal organizasyonları sizler için bir araya getirdik!

    #1

    En tehlikeli örgüt bizce Çılgın Hırsız'daki Kötüler'dir. Adamların sebebi yok bir kere. Sırf kötülük olsun diye yapıyorlar her şeyi. En tehlikeli tip bunlar! Korkacaksın bunlardan!

    #2

    Umbrella Corporation da kaş yaparken göz çıkaranlardan. Adamlar insanlığın kökünü kazıdı resmen. Neyse ki Milla Jovovich var! Resident Evil seyreden bir jenerasyon olarak global bir zombi salgınında hayatta kalabiliriz.

    #3

    Görevimiz Tehlike serisinin örgütü The Syndicate Tom Cruise'un bile başını yedi. Terörist organizasyon ama pek çok suç dalına da hakim. İmkanlarının sınırsız olması da bayağı korkutucu!

    #4

    Spectre bilindiği üzere James Bond'un uğraşmak zorunda kaldığı sayısız organizyondan biri. Ancak farklı kaynakları, gösterişli törenleri ve modaya uygun kılık kıyafet yönetmeliğiyle bir adım öne çıktıkları bir gerçek.

    #5

    Cobra da geniş bütçeye sahip ve dünyanın dört bir yanında karargahları olan bir organizasyon. G.I. Joe'nun başının en büyük belası bunlar işte. Bomba, ihracat, saldırı ne ararsan bunlarda...

    #6

    Ve Avatar'ın bilimle şiddeti karmanlayan kalpsiz kuruluşu RDA. Uzun ismiyle The Resources Development Administration; yani Kaynaklar İdaresi. Bunların elinde yok yok. Teknoloji mi dersin, savaş taktiği mi dersin, askeri lider mi dersin... Nasıl bir kuruluş tam biz de anlayamadık.

    #7

    League of Shadows... Batman'in de bir zamanlar üyesi olduğu bu ekibin görevi seçilen insanları bir bir öldürmek. Erdemli bir idealleri var ancak öldürmek onlar için vicdani bir iş değil, yalnızca yapılması gereken bir iş. Amaçlarına erdemli kılıflar uydurmaları da onları daha tehlikeli yapıyor. Batman'in de karargahı yıkıp yakarak kaçmasının sebebi de bu.

    #8

    RoboCop'u imal eden firma bunlar işte. Tamam, bir noktada hayat kurtardılar. Ancak fon alabilmek için yaptıkları alçakça hareketler silinip gidemez ya! Özellikle RoboCop'u bile öldürmeye kalkmaları bardağı taşıran son damla oldu.

    #9

    Hydra bilindiği gibi Marvel'ın en önemli suç örgütlerinden biri. Özel yetenekli insanları bulup yetiştirmekten teröristlere fon sağlamaya kadar geniş bir yelpazede aktif. İçine sızmadıkları gizli kuruluş yok denebilir. Nasıl başardıkları ise tamamen bir muamma...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top