Hesabım
    İstanbul'un Açık Hava Filmlerine Yakından Bakın!

    Yaz bitmeden açık havada film izlemeye davetlisiniz!

    Yazın son günlerinde açık hava sinema geceleri şehrin sevilen etkinleri arasında yerini almaya devam ediyor. İstanbul'da Eylül ayının ilk günlerinin gösterimlerini sizler için bir araya getirdik.

    Keyifli seyirler!

    #1

    Yaz boyunca Başka Sinema işbirliği ile gerçekleştirilen ücretsiz “Açık Havada Başka Sinema” film gösterimlerinin ev sahipliğini yapan Bomontiada bu sefer karşımıza farklı bir gösterim ile çıkıyor. SALT iş birliği ile yeni kuşak sıra dışı şehir çiftçilerinin hikayesini anlatan Truck Farm filminin gösterimini 3 Eylül 21:00'da izleyebilirsiniz.

    #2

    UNIQ İstanbul doğayla iç içe atmosferiyle İstanbul'lu sinemaseverlerin yaz gecelerini serinletmeye devam ediyor. UNIQ İstanbul 4 Eylül akşamı 52’nci Antalya Film Festivali’nde dört Altın Portakal sahibi Tolga Karaçelik'in Sarmaşık filmi ile gösterimlerine devam ediyor. Ayrıntılı program ve bilet satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Akasya Park “Sinema Geceleri”

    Bu sene üçüncüsü gerçekleşen Akasya Park “Sinema Geceleri” kaldığı yerden devam ediyor! Sadece çocukların değil gençlerin de beğenisini kazanan Minyonlar bugün sinemaseverler ile buluşuyor. X-Men: Apocalypse 9 Eylül’de hayranlarını bir kez daha Akasya Park’ta bir araya getirirken, Akasya “Sinema Geceleri” programı, Şebnem Burcuoğlu’nun en çok satan ikinci romanından uyarlanan romantik yapım Kocan Kadar Konuş: Diriliş ile 10 Eylül Cumartesi günü son bulacak.

    #4

    Gaggenau tarafından Sait Hailm Paşa Yalısı’nda gerçekleştirilen “Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi” kapsamında sinemaseverler boğazın görkemli manzarasında film izleme imkanı buluyor. Eylül sonuna kadar sürecek olan festivalin programında 4 Eylül'de Sihirbazlar Çetesi 2 ve 6 Eylül'de Café Society filmleri yer alıyor. Festival ile ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top