Hesabım
    The Underworld: Blood Wars'tan Yeni Karakter Posterleri Geldi!

    Underworld serisinin 5. devam halkasından yeni karakter posterleri geldi!

    Dünya çapında tamı tamına 500 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Underworld serisinin 5. devam halkası Underworld: Blood Wars'tan yeni karakter posterleri geldi!

    2003 yılında hayatımıza giren Len Wiseman imzalı Underworld serisi, tüm dünyada oldukça rağbet görmüş ve vampirlerin dünyasına aksiyon bol bir giriş yapmıştı. Epik ve karanlık anlatım tarzıyla çoğu sinemasever ve eleştirmenden olumlu not alan Underworld, sonrasında gelen üç devam filmiyle seriye devam etmişti. Wiseman, üç yıl sonra serinin devam filmi olan Underworld: Evolution’ın da yönetmenlik koltuğunda oturmuş, 2009 yılında ise serinin üçüncü filmi için koltuğu Patrick Tatopoulos’a bırakmıştı.

    Serinin 5. devam halkasında ise yönetmen koltuğuna Anna Foerster oturuyor. Filmin senaryosunda ise The Last Witch Hunter'ın senaryosuna imza atan Cory Goodman imzası var. Kate Beckinsale bir kez daha ikonik vampir Selene olarak karşımıza çıkarken, Uyumsuz serisi ile büyük çıkışını yapan Theo James ise serinin 4. filminde karşımıza çıkan, Selene’nin müttefiki David olarak geri dönüyor. İngiliz oyuncular Tobias Menzies ve Lara Pulver da seride canlandırdıkları yeni Lycan lideri ve hırslı vampir rolleri ile tekrar karşımıza çıkarlarken Charles Dance de yaşlı vampir Thomas olarak bir kez daha perdede arzı endam edecek. Filmin kadrosunda aynı zamanda James FaulknerPeter AnderssonClementine NicholsonBradley James ve Daisy Head de yer alıyor.

    Film ülkemizde 9 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top