Hesabım
    Ekşi Elmalar'a Renkli Gala!

    Ekşi Elmalar'ın galasına ünlü akını!

    1970’li yılların Hakkari’sinde muhteşem bir elma bahçesinde başlayıp Antalya’da son bulan Ekşi Elmalar filminin galası tüm görkemiyle dün akşam gerçekleşti. Uniq İstanbul'da gerçekleşen galaya adeta ünlü yağdı!

    BKM Film yapımcılığında 28 Ekim’de vizyona girmesi planlanan filmin galasına senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan, oyuncular Farah Zeynep AbdullahSongül ÖdenŞükrü ÖzyıldızFatih ArtmanDevrim Yakut ve Ersin Korkut da katıldı. 

    Yılmaz Erdoğan filmle ilgili “Bizim artık susacağımız seyircinin konuşacağı gün. Biz iki yıla yakın elimizden geleni yaptık, inandığımız şeyi yaptık. İnşallah mahcup olmayız. Bu filme emek veren yüzlerce insan var. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Özellikle Hakkari halkına ve Köyceği’e teşekkür ediyorum. Bir yönü ile Vizontele ekolülün devamı olan ama kendisi bambaşka bir film. Filmin devamı olabilir. Kimbilir. Filmin fragmanı çok heyecan yarattı ama şimdi söz seyircinin. Teyzelerim de filmin bir yerinde oynadılar. Kostümleri de onlara danıştık. Ekşi Elmaları ben bir metafor olarak kullandım. Bu filmin ekşi elmaları da bu kadınlardır” dedi.

    Belediye Başkanı Aziz Özay'ı canlandıran Erdoğan filmde, Özay'ın eşi Ayda ve birbirinden güzel kızları Muazzez, Türkan ve Safiye'nin 1970’li yıllarda Hakkari'de başlayan hikayelerini anlatıyor. Kelebeğin Rüyası’ndan 3,5 yıl sonra kamera arkasına geçen Erdoğan'ın aynı zamanda boy gösterdiği filmin başrollerini Zeynep Farah AbdullahŞükran OvalıErsin KorkutSongül ÖdenFatih Artman ve Devrim Yakut paylaşıyor. Filmin kadrosunda Caner Cindoruk ve Cezmi Baskın da bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top