Hesabım
    Görümce Filminin Galası Gerçekleşti!

    "Görümce" bu Cuma vizyonda!

    Heyecanla beklenen BKM yapımı Görümce'nin galası dün akşam Kanyon Cinemaximum'da gerçekleşti. Birçok ünlünün katılımıyla gerçekleşen galada katılımcılar adeta birbirleriyle şıklık yarışına girdi.

    Gala sırasında salonlarda kahkaha bir an olsun durmadı! Galaya katılanlar arasında Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Akbağ, Barış Arduç, İrem Sak, Sarp Apak, Özge Özpirinççi, Nevra Serezli, Tuvana Türkay, Fatih Artman, Onur Atilla, Mahir İpek ve Rüzgar Aksoy da vardı. 

    2016’yı kahkahayla uğurlayacak olan ‘Görümce’nin galasında filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü, filmin hem senaristi hem de başrolü Gupse Özay ve filmin oyuncuları da hazır bulundu. Özay, “Mütevazılık yapamayacağım film çok komik, kaptanımız çok iyiydi biz miçolar olarak ona eşlik ettik. Çok heyecanlıyım. O kadar eğlendik ki, bu ne kadar filme yansıdı bilmiyoruz" diye konuştu.

    Filmin başrolünde Gupse Özay yer alırken, kendisine Eda Ece ve yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy eşlik ediyor.. Filmin yönetmen koltuğunda Kocan Kadar KonuşPatron Mutlu Son İstiyor gibi filmlerin yönetmenliğini de yapan Kıvanç Baruönü otururken, filmin senaryosu ise yine oyuncu Gupse Özay'a ait. Filmin kadrosunda ayrıca Zeynep KankondeDanilo Zanna, Özlem Tokarslanİnci ParsDilşah DemirÖzlem Öçalmaz da yer alıyor. 

    Yeliz, erkek kardeşi Ahmet’e onu pek kimseyle paylaşamayacak kadar düşkündür. İki kardeş beraber mutlu mesut yaşamaktadırlar ama Ahmet, Deniz isiminde bir kıza aşık olunca Yeliz'in hayatı alt üst olacaktır! Zira Ahmet aşkından evlenme bile teklif etmiştir!  Yeliz, hemen Ahmet ve Deniz'i ayırmak için olmadık planlar yapar,  ama Deniz nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunun farkında değildir. Ahmet de Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışırken başlarına komik maceralara gelecektir. 

    Film bu Cuma vizyona giriyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top