Hesabım
    "Dönerse Senindir" Filminin Galası Gerçekleşti!

    "Dönerse Senindir" bu Cuma vizyonda!

    Heyecanla beklenen TAFF yapımı Dönerse Senindir'nin galası dün akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşti. Sinema, televizyon ve spor camialarından pek çok ünlünün katılımıyla gerçekleşen galada katılımcılar şıklıkta adeta birbirleri ile yarıştı.

    2016’yı kahkahayla uğurlayan Dönerse Senindir'in galasına filmin oyuncuları Murat Boz, İrem Sak, Yasemin Allen, Burak Sevinç, Uraz KaygılaroğluTaha Sönmezışık dışında Aslı EnverAcun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, Burak ÖzçivitDemet AkbağEser YenenlerGupse Özay, Hakan Özoğuz, Hatice Aslanİbrahim Büyükak, İlker KızmazMüjde UzmanMurat DalkılıçMustafa CeceliOğuzhan KoçSadi Celil CengizSarp Apak, Soner Sarıkabadayı, Suna Yıldızoğlu, Tümer Metin, Yavuz Seçkin gibi cemiyet hayatının birbirinden ünlü isimleri katıldı.

    Film gösterimi öncesi konuklar canlı müzikle hoşça vakit geçirirken bir yandan da heyecanla filmi bekledi. Film gösterimi boyunca da kalabalık salondan kahkaha sesleri kesilmedi. İzleyicilerden tam not alan film gösterim sonrasında dakikalarca ayakta alkışlandı.

    Sürgün ve Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmlerinden tanıdığımız Erol Özlevi'nin yeni romantik komedi projesi Dönerse Senindir'in başrollerini, Hadi İnşallah ve Kardeşim Benim filmleri ile oyunculuğa atılan Murat Boz, en son Güldür Güldür komedi programında seyrettiğimiz İrem Sak ve pek çok projede boy gösteren Yasemin Allen üstleniyor. 

    Boz’un reklam fotoğrafçısı Mehmet karakterini  canlandırdığı filmde Allen, Mehmet’in hayatının aşkı Selin'i, Sak ise arkadaşı Defne'yi canlandırıyor. Film, yeni arkadaşı Defne'nin yardımıyla eski sevgilisi Selin'i geri kazanmaya çalışan Mehmet'in hem üzücü hem eğlenceli hikâyesini anlatıyor.

    Hem ağlatacak hem güldürecek yepyeni romantik komedi Dönerse Senindir, yarın sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top