Hesabım
    Lexus, Valerian Filmi İçin "SKYJET" Uzay Aracını Tasarladı!

    Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filminde Lexus rüzgarı esiyor!

    Lexus, 2017’de vizyona girecek ve büyük bir merakla beklenen Fransa'nın en popüler çizgi romanlarından biri olan Valerian & Laureline'e dayanan Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi için SKYJET uzay aracı tasarladı. Valerian ekibiyle birlikte tasarladığı SKYJET uzay aracı, filmin yıldızı Dane DeHaan ile birlikte tanıtıldı. Lexus’un Miami’deki gösterisinin bir parçası olarak gösterilen tek koltuklu SKYJET uzay aracı, aynı zamanda markanın son ürünlerini ve sunduğu yaşam tarzını temsil ediyor.

    Konsept model tamamlanırken Lexus’un son Yapay Zeka ve HMI teknolojisini de araca eklendi. Ayrıca filmin hikayesine göre geleceğin enerji kapsülü olarak gösterilen araç, Lexus’un yenilikçi hidrojen yakıt hücresi teknolojisinden ilham aldı. Valerian'ın efsanevi kovalama sahnelerinde en heyecan verici anların parçası olan SKYJET, markanın sıra dışı deneyimler yaratma felsefesini de yansıtıyor. Lexus bakış açısıyla oluşturulan SKYJET ile mühendisler ve tasarımcılar bir uzay aracı üzerinde çalışma şansı elde ettiler.

    Zamanda ve uzayda yolculuk yapan zaman yolcusu ajanı Valerian ve onun kızıl saçlı yardımcısı Laureline’in maceralarını konu alan Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'nda pop ikonu Rihanna, Kumandan Arün Filitt rolünde göreceğimiz Clive OwenEthan HawkeHerbie Hancock yer alıyor. Filmin başrollerini ise Life filmindeki performansıyla göz dolduran Dane DeHaan ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in cadı tanrıça Enchantress'ı Cara Delevingne üstleniyor.

    Filmde ikili, biz gezegenlik bir galaksi sisteminin baş gezegeni olan Syrte'i keşfe gidecek. Amaçları orada Dünya için bir tehlike olup olmadığını denetlemek olan ajanlar, aristokratlar tarafından yönetilen ve çürüyen bir imparatorluğu ve de devrime susamış bir halkı keşfetmenın yanı sıra perdelerin ardından tüm yönetimi ele geçiren maskeli akil adamların tarikatını ortaya çıkaracak. 

    Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu27 Temmuz 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top