Hesabım
    "Tatlım Tatlım" Filminden Renkli Gala!

    "Tatlım Tatlım" bu Cuma sinemalarda!

    Usta oyuncular Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın efsane tiyatro oyunu Haybeden Gerçeküstü Aşk yıllarca kapalı gişe oynamayı başaran tiyatro oyunları arasında yer alıyor. Oyunun beyazperde uyarlamasının geleceği haberi yayıldığında heyecan da bir hayli artmıştı. O beyazperde uyarlaması da Tatlım Tatlım oldu. Cuma günü itibariyle seyircileriyle buluşmaya başlayacak olan filmin galası sanat camiasından ünlü simaların katılımıyla Uniq Hall’da gerçekleşti. 1200 kişilik salonun hınca hınç dolduğu galada kahkahalar havada uçuştu.

    Filmin sonunda büyük bir tezahüratla sahneye çıkan oyuncular ve Yılmaz Erdoğan tüm alkışları babasını önceki gün kaybeden ve galaya katılamayan oyuncu Çağlar Çorumlu’ya ithaf etti.

    Devam halkası mı geliyor?

    İlişkilerin çeşitli aşamalarında yaşananları kadın ve erkek ekseni üzerinden eğlenceli bir dille anlatan, kendilerini olayların akışına bırakmış dört çiftin hikayesi “Tatlım Tatlım”ı konuklarla birlikte izleyen oyuncu ekibi ve filmin yönetmeni Erdoğan film sonunda sahneye çıkıp “Oyuncularımla gurur duyuyorum bu filmin devamı gelir bence. Siz ne dersiniz?” diyerek seyircilere sordu. Alkışa boğulan Erdoğan da “O zaman biz devamını yapmaya gidiyoruz” diyerek “Tatlım Tatlım 2”nin müjdesini şimdiden verdi.

    Başrol kadınlar Gupse ÖzayBüşra PekinŞebnem Bozoklu ve Aylin Kontente, başrol erkekler ise Bülent Emrah ParlakÇağlar ÇorumluSerkan Keskin ve Fatih Artman olarak karşımıza çıkacaklar. Filmin müziklerini ise Jingle House üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top