Hesabım
    Örümcek-Adam: Eve Dönüş Filminden 3 Yeni Poster Geldi!

    Ağ fırlatan kahramanımızdan yeni görseller geldi!

    Marvel'ın en sevilen karakterlerinden biri olan Örümcek Adam'dan yeni görseller geldi. Örümcek-Adam: Eve Dönüş'ten 3 yeni poster Marvel tarafından yayınlandı.

    Kalabalık bir senaryo ekibine sahip olan yapımda kalem oynatan isimlerin arasında Jonathan GoldsteinJohn Francis DaleyJon WattsChristopher FordChris McKenna ve Erik Sommers yer alıyor. Yönetmenliğini Clown'ın yönetmeni Jon Watts'ın üstleneceği yapımın ağ fırlatıcısı ise Tom HollandMarvel'ın Demir Adam'ı Robert Downey Jr. da ikonik rolünde boy göstereceği filmde May hala olarak Marisa Tomei kadroda yer alırken, Jacob Batalon Ned Leeds rolünde, Laura Harrier Liz Allan rolünde ve Tony Revolori de Flash Thompson olarak boy gösterecek. Çinli oyuncu Jona XiaoZendaya ve Better Call Saul serisinden Michael Mando ve Fargo serisinden Bokeem Woodbine da filmin kadrosunda yer alıyor.

    Filmin konusu kısaca; Yenilmezler ile yaşadığı maceranın büyüsüne kapılan genç Peter kendini kanıtlama isteğiyle dolup taşan bir gençtir. Ancak yaşı gereği birçok farklı sorumluluğu vardır. May halası ile yaşayan genç Peter bir yandan da ona göz kulak olan Demir Adam ile arkadaşlığını ilerletmiştir. Okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışan Peter'ın aklında ise suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir hale getirmek vardır. Vulture yepyeni bir düşmanı yaşadığı şehre gönderdiğinde ise Peter'ın kendini gösterme fırsatı çıkacak, ancak en değerli gördüğü herkes tehdit altında olacaktır...

    Filmin ana kötüsü ise Beterböcek ve Birdman ile yakından tanıdığımız Michael Keaton'ın canlandırdığı Vulture olarak karşımıza çıkıyor. Film, 7 Temmuz 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top