Hesabım
    Aşk Uykusu'ndan Renkli Gala!

    Dün gece düzenlenen galaya sinema ve sanat dünyasının yıldızları katıldı!

    Başrollerini Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy ve Hande Subaşı’nın paylaştığı “Aşk Uykusu” filminin galası dün akşam Trump Alışveriş Merkezi Cinemaximum’da gerçekleşti.

    Galaya; Cansel Elçin, Melis Birkan, Seçkin Piriler, Bülent Emrah Parlak, Hakan Yılmaz ve eşi, Eylül Öztürk ve sevgilisi, Soner Sarıkabadayı, Ömür Gedik gibi ünlü isimler de katıldı.

    Galada film ekibinden; Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy, Hande Subaşı, İsmail Düvenci, Lale Başar, Peyman Umay, Mehmet Coşkundeniz ve filmin yönetmeni Nisan Akman basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Filmde Gökçe Bahadır ve Alican Yücesoy'un köpeğini oynayan yetenekli köpek de galaya katıldı! 

    “Aşk Uykusu”nun yönetmeni Nisan Akman “Çok heyecanlıyız ve mutluyuz. Bütün kadınların bu filmi görmesini arzu ediyoruz” dedi.

    Gökçe Bahadır “Ben de çok heyecanlıyım. Filmde Yonca karakterini canlandırıyorum. Kendi hayallerinde kendi dünyasında yaşayan, aşkını, kırgınlığını, kızgınlığını kendi içinde yaşayan ama karanlık bir tarafı olan bir kadın. Ne zaman ki o karanlık tarafı ortaya çıkıyor. O zaman bununla mücadele etmeye başlıyor. Evliliğini kurtarmak için her şeyi yapıyor. Bir aşk uykusuna dalmış durumda. Bu uykudan kimse onu uyandıramıyor. Böyle ilerleyen bir hikayeyi izliyoruz film boyunca” diyerek rolünü anlattı.  

    Alican Yücesoy “Benim oynadığım Serkan adlı karakterin çok dengeli bir karakter olmadığını düşünüyorum. Bu da aslında oynamayı iştahlı hale getiren bir şey. Sanırım Yonca’nın hayallerini dağıtan bir adam demek karakteri anlatmakta en kısa yol diye düşünüyorum” diye konuştu.

    Seda karakterini oynayan Hande Subaşı “Toplum tarafından biraz yargılanacak bir karakter olabilir belki ama herkesin kendi açısından bir takım sebepleri var. Filmde de bunu anlatmaya çalışıyoruz.” dedi.

    Filmde danışman olarak kendisini canlandıran gazeteci yazar Mehmet Coşkundeniz “Kitabı yazdığım andan itibaren filmimizin yapımcısı ile bunu bir film yapalım diye konuştuk. Üç senenin sonunda gösterime giriyoruz. Artık takdir izleyicinin. Bir kadın filmi bu ama sadece kadınların değil özellikle de erkeklerin de filmi görmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

    Eşine aşık bir kadının tutkulu aşk hikayesini ve aşkı için neleri göze alabileceğini konu alan  Mehmet Coşkundeniz’in kitabı yazma süresi de dahil dört yılda senaryolaştırdığı “Aşk Uykusu” Sihirli Perde (Nöbetçi Televizyon)  yapımcılığında 31 Mart Cuma günü Türkiye genelinde vizyona girecek!

    Aşk Uykusu tüm ekip

    Aşk Uykusu ekip

    Mehmet Coşkundeniz ve kızları

    Hakan Yılmaz ve eşi 

    Hande SubaşıAlican Yücesoy ve Gökçe Bahadır,

    Eylül Öztürk ve sevgilisi 

     Bülent Emrah Parlak ve Melis Birkan

    Seçkin Piriler 

    Ömür Gedik

    Soner Sarıkabadayı

     Cansel Elçin -  Yönetmen Nisan Akman 

    Aşk Uykusu” Ekibi 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top