Hesabım
    Yaşamak Güzel Şey Filmi Basınla Buluştu!

    Filmin geniş katılımlı basın gösterimi ve toplantısı dün gerçekleştirildi.

     “Mandıra Filozofu” karakteri kadar aslında senarist ve yönetmenliği ile de tanınan çok yönlü sanatçı Müfit Can Saçıntı’nın yeni filmi Yaşamak Güzel Şey dün Kanyon Cinemaximum sinemalarında basın ile buluştu. Kültür sanat ve magazin basınının geniş katılımıyla gerçekleşen gösterim ve röportaj buluşması renkli ve kahkaha dolu anlara da sahne oldu.

    Basının sorularını içtenlikle yanıtlayan Müfit Can Saçıntı “Biz, bu film ile izleyenlere mutluluğun “bedava” olduğunu anlatıyoruz. Kimse bu sistemin parayla sattığı sahte mutluluklara kanmasın. Gerçek mutluluk bedava aslında. Umarım seyircimizin bunu fark etmesini sağlarız... Filmin iyi gişe yapması bizim elimizde değil seyircimizin elinde... Biz ilerleyen yıllarda bile gururla anacağımız bir film yapmaya çalıştık. Tüm ekibime teşekkür ediyorum.” dedi. Saçıntı ile başrolü paylaşan Yasemin Çonka ise “Ben Müfit hocanın eşini oynuyorum filmde. Seyrettiğinizde karakteri daha yakından tanıyacaksınız. Bu film izleyenlere iyi gelecek. İçinde olmaktan çok mutlu olduğum bir film oldu.”  ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

    Beyazperde.com’un sorularını cevaplayan usta oyuncu Zihni Göktay ise yönetmen ve senarist Müfit Can Saçıntı’yı’i 80’ler dizisinden ve Mandıra Filozofu filmlerinden tanıdığını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü :

    “Beraber çalışmak arzusu ile teklif geldiğinde beni çok onure eden, duygulandıran bir de mektup yazmıştı. Ben de senaryoyu çok beğendim, böyle bir senaryo olsa da oynasam diyordum. Projenin iyisine, doğrusuna denk geldim; beni de sette çok iyi ağırladılar sağolsunlar her konuda. Çok güzel geçti çekimlerimiz. Zannederim böyle bir filmin eksikliği de vardı bu son günlerde. Yapbozun o parçasını da tamamlamış olduk.”

    Göktay filme gidecek seyircilere mesajını ise şu sözlerle özetledi: “ İnsanların içlerinde yapmak isteyip de yapamadıkları, bazı bastırılmış duygular varsa; baba/anne – evlat arasından ya da abi/abla-kardeş ilişkilerinde, genel olarak insanlarla ilişkilerinde; şeffaf olmayı istediklerini konularda, içlerinden geçenleri tüm samimiyetleriyle, yüz yüze söylemelerinde yarar olduğuna dair bir gönderme var filmimizde.”

    Yılın en duygusal komedisi sloganı ile seyirciyi karşılayan Artistik Yapım imzalı filmde, başrol Müift Can Saçıntı’ya, Yasemin Çonka, Zihni Göktay, Ayşegül Atik, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan, Renan Bilek, Onur Dilber, Merve Hazer, Bahar Süer, Fulden Akyürek, Nihan Tarhan, Nihan Taşyürek, Ali Çoban ve Fatih Koyunoğlu, Seyithan Özdemir ve Özgür Şahbaz eşlik ediyor.

    Yaşamak Güzel Şey, 14 Nisan’da Türkiye çapında sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top