Hesabım
    "Cenaze İşleri"nin Çekimleri Odunpazarı’nda Sürüyor!

    "Cenaze İşleri" 8 Eylül’de vizyona girecek.

    Daha önce KızkaçıranSağsalimTerkedilmiş ve Öldür Beni gibi filmlere imza atan yönetmen Korhan Uğur’un yönetmen koltuğuna oturduğu yepyeni komedi filmi Cenaze İşleri’nin çekimleri Eskişehir’de devam ediyor.

    Yapımcılığını Saygın Film ve Serpil Altın Film’in yaptığı filmle ilgili açıklamalar yapan yönetmen Uğur, filmlerinde ölüm temasını işlemeyi çok sevdiğini belirterek, "Ölüm de yaşamın bir parçası bir sonuçta, Nasrettin Hoca’nın dediği gibi ‘Doğduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun’ sözü gibi, ölüm de yaşamın bir parçası, onun için bu hikaye zaten yıllar öncesinden vardı. Hikaye bir belediyede çalışan kimsesizler mezarlığından sorumlu bir belediye görevlisinin hikayesi” dedi.

    Melih Selçuk’un ve Cemre Melis Çınar'ın başrolünü üstleneceği film belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olayları mizahla harmanlayacak. Filmin kadrosunda ayrıca Ergun KuyucuBarış KıralioğluYüksel ÜnalCaner Atacan ve Suzan AksoyBedia EnerAydan BurhanHalil Kumova gibi oyuncular yer alıyor.

    Filmde canlandırdığı karakterin hayalindeki rol olduğunu dile getiren oyuncu Aksoy da, "Şimdiye kadar oynadığım karakterlerden farklıydı. O yüzden atladım hemen role. Oyuncuların sezgileri çok önemli, oyunculuk sezgi üzerine kurulmuş bir şeydir. Yani yüreğinizle oynarsınız aslında, teknik gereklidir ama yürek ve sezgileriniz size doğru olan şeyi gösterir. İlk heyecan duyduğumda, bunu ben oynamalıyım dediğimde ne kadar haklıymışım. Çünkü, sete geldiğimde tüm genç arkadaşlarımı gördüğüm vakit, onların performanslarını gördüğüm zaman çok doğru bir şey yaptığımı düşündüm. O heyecanımın da buna bağlı olduğunu düşündüm" dedi.

    İlk sinema filmi olduğunu ve çok heyecanlı olduğunu belirten başrol oyuncusu Çınar, “Dün 4 sahne çektik ama hala o heyecanımı koruyorum. Burada üstatlarımızla beraber çalışıyoruz, çok ayrı bir keyif. Harika bir ekimiz var. Harika bir yönetmenimiz var, çok iyi yapımcılarımız var”şeklinde konuştu. Seyircinin çok eğleneceği bir film olacağını kaydeden Çınar, “Çok duygulanacağı, çok güleceği, çok seveceği bir film olacağına çok eminim. Biz çok gülerek çekiyoruz, ben sahnelerde çok zor tutuyorum kendimi. Eğer biz bu kadar eğleniyorsak eminim ki onlar da çok eğlenecekler. Düşündüklerinden çok farklı bir film olacak. Enerjisi çok yüksek bir kadro var” dedi.

    Yönetmenin senaryosunu Serpil Altın’la birlikte kaleme aldığı film 8 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top