Hesabım
    "Acı Tatlı Ekşi"nin Oyuncuları Basınla Buluştu!

    "Acı Tatlı Ekşi"nin çekimleri Alaçatı’da devam ediyor.

    Aşk Yeniden dizisi ile gönüllere taht kuran çift, Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'u başrollerine yerleştiren romantik film Acı Tatlı Ekşi'nin çekimleri Alaçatı’da devam ediyor. Filmin oyuncuları sette basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Özpirinçci filmde oynadığı karakterle ilgili "Benim oynadığım karakter Duygu… Buğra’nın oynadığı karakter olan Murat ile okul arkadaşı. Zamanla bu ilişkileri aşka dönüşüyor. Filmde izleyicilerin hoşuna gideceğini düşündüğümüz sürpriz sahneler var. Bazı anlarda da izleyiciler Duygu’ya kızacaklar diye düşünüyorum. Ama sonra iki karaktere de hak verecekler. Bu senaryoyu okurken "Ben olsam ne yapardım?" diye düşündüm. İzleyenler de kendilerine bu soruyu sorar inşallah izlerken. Ben Buğra’nın senaryosunu yazdığı bir filmde yer almaktan ve onunla birlikte oynamaktan mutluluk duyuyorum” derken, Gülsoy "İçimde bir aşk filmi yazasım varmış. İçinde hayatta yaşadığımız duyguların da yer almasını istedim. O yüzden de adı “Acı Tatlı Ekşi”… Klasikleşmiş aşk hikayelerinden de sıkıldık. Bu film fark yaratacak diye düşünüyorum. Çok keyifli çalışıyoruz. Bu son haftamız neredeyse filmi bitirdik" dedi.

    Gözde Türkpençe “Ben filmde Elif Karakterini oynuyorum. Elif ne yapacağı pek belli olmayan bir karakter. Elif’le de ilgili seyircinin kafasında soru işaretleri oluşacaktır. Ama finalde anlayacaklar. Çok keyifli bir iş. İzleyiciler kendilerinden bir şeyler bulacaklar diye düşünüyorum” diye konuştu. 

    Film için rasta peruk takarak sakal bırakıp imaj değiştiren Yusuf Akgün rolü için “Ben filmde Alper karakterini canlandırıyorum. Çok orjinal bir karakter. İşi bırakıyor ve Alaçatı’ya yerleşiyor. Sürprizli bir karakter. Rol için sakal bıraktım ve rasta peruk taktım. Gayet keyifli geçiyor çekimler. Şimdiden hepimize hayırlı olsun” dedi. 

    Yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu'nun oturduğu yapımın senaryosunda ise başroldeki Gülsoy'un imzası var. Yusuf AkgünGözde TürkpençeOsman AlkaşFüsun DemirelRahmi DilligilFerda Işıl ve Somer Karvan gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran romantik komedi çocukluk arkadaşı olan Duygu ve Murat’ın üniversitede başlayan ve yıllara uzanan aşk hikayesini anlatacak.

    BKM ile dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Koreli firma CJ Entertainment Turkey’inTürkiye’deki ilk ortak yapımı olan film izleyicilere “Peki siz aşkınız için ne yapardınız?" sorusunu sorduracak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top