Hesabım
    2017'nin Filme Uyarlanması Gereken Kitapları!

    2017'nin beyaz perdeye acilen uyarlanması gereken en iyi 5 kitabı

    Kitaptan uyarlanarak senaryolaştırılan ve beyaz perdeye geçiş yapılan filmler çoğu zaman ağır eleştirilerle karşılaşıyor. Bunun sebebi ise kitapların daha ayrıntılı olması ve beklentileri biraz yükseltmesi olabiliyor. Ancak bazı uyarlamalar ise oldukça başarılı oldu. “The Hunger Games”, “The Great Gatsby”, “Gone With the Wind”, “Fifty Shades of Grey” gibi örnekler bunların arasında gösterilebilir. 2017'nin filme uyarlanması gereken en iyi beş kitabını sizler için bir araya getirdik. 

    Keyifli seyirler!

    #1

    Yayımlandığı andan itibaren çoksatan listelerini altüst eden, son yılların en önemli gerilim romanı Trendeki Kız’ın yazarı Paula Hawkins'in yeni kitabı Karanlık Sular.

    #2

    Clive Cussler ve Graham Brown'ın birlikte yazdığı Nighthawk, Inca'ların gizeminden teknolojik rekabete uzanan öyküsü ile 2017'nin çok sevilenleri arasında yer alıyor.

    #3

    "A Dog's Purpose" sinemaya uyarlanan romanlar arasında şimdiden yerini aldı. Eğlenceli komedi-dram filmi Can Dostum bir köpeğin hayattaki amacını keşfetmek için çıktığı yolculuğu konu ediniyor. Filmin yönetmenliğini Lasse Hallstrom üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Britt Robertson, Bradley Cooper ve Dennis Quaid yer alıyor.

    #4

    John Grisham tarafından yazılan Camino Island, polisiye-suç türünde bir roman. John Grisham'ın kitapları daha önce beyaz perdeye uyarlandı. Gizemli bir hırsızın F. Scott Fitzgerald'ın el yazmalarını ele geçirmesi ile başlayan macera sinema ekranları için oldukça uygun bir konuya sahip.

    #5

    The Ministry of Utmost Happiness, Hindistanlı yazar Arundhati Roy'un yeni kitabı. Daha önce “The God of Small Things” kitabı ile oldukça okunan yazar yeni kitabında Hindistan halkına kendini kabul ettirme sıkıntıları çeken transseksüel bir kişinin hikayesini konu alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top