Hesabım
    Set Aşklarını Gerçek Hayata Taşıyan Ünlüler!

    Aşkla işi karıştıran ünlüler...

    Bir Hollywood yıldızı olduğunuzu hayal edin. Güzelliğiniz, yeteneğiniz, başarılarınızla hayranlarınızı büyülüyorsunuz. Projeden projeye koşarken bir gün karşınıza öyle biri çıkıyor ki hayatınız değişiveriyor... Birlikte ekranda ya da beyaz perdede rol almanız için seçilen partner bir anda kalbinizi çalıveriyor.

    Sizler için bu hayali sizin yerinize yaşayan ünlüleri derledik!

    Blake Lively & Penn Badgley çifti fenomen dizi Gossip Girl'de tanışmış ve 2010 yılına dek birlikte olmuştu.

    1998'de That ’70s Show setinde tanışan Mila Kunis ve Ashton Kutcher ancak 14 yıl sonra bir ilişkiye başladılar. Çiftin şu anda 2 çocuğu bulunuyor.

    Alacakaranlık serisinin fenomen çifti Kristen Stewart & Robert Pattinson da sette aşkı bulanlardan. Ancak bu sansasyonel ilişki Stewart'ın Pattinson'ı dünyanın gözleri önünde aldatmasıyla son bulmuştu.

    The Notebook serinde tanışan Rachel McAdams ve Ryan Gosling ilk başta birbirlerine katlanamıyor olsalar da sonunda sevgili oldular ve 4 yıllık bir ilişkileri oldu.

    İlk olarak I Know What You Did Last Summer setinde tanışan Sarah Michelle Gellar ve Freddie Prinze Jr. 2002'de Scooby Doo filminin çekimleri sırasında evlendi. Çiftin 2 çocuğu bulunuyor.

    2003'te Gigli filminin setinde tanışan Ben Affleck ve Jennifer Lopez çifti bir yıllık ilişkileri boyunca magazin dünyasının gözdesiydi. Ancak çift nişanlandıktan kısa bir süre sonra ayrıldı.

    The O.C. dizisinin aşıkları Rachel Bilson ve Adam Brody de set aşkını gerçek hayata taşıyanlardan. Çift 3 yıllık ilişkilerini 2006'da sonlandırdı.

    1995'te Two Much setinde tanışan Antonio Banderas ve Melanie Griffith Hollywood'un en uzun soluklu çiftleri arasında yer alıyordu. Ancak çift 20 yıllık evliliklerini 2015'te sonlandırdılar.

    Fenomen dizi The Vampire Diaries'in sonsuzluğu paylaşan Elena ve Damon'ı Nina Dobrev ve Ian Somerhalder yalnızca 3 yıl beraber oldular.

    İnanılmaz Örümcek-Adam serisinin Peter Parker ve Gwen Stacy'si beyaz perdenin en sevilen çiftlerinden biriydi. Hatta Emma Stone ve Andrew Garfield'ın 4 yıllık ilişkisinin bitmesi hayranlarını ziyadesiyle üzmüştü.

    The Revenge serisinde tanışan Emily VanCamp ve Joshua Bowman dizide aşktan nefrete doğru bir geçiş yapsa da gerçek hayatta birbirlerini çok seviyorlar.

    Game of Thrones dizisindeki rol arkadaşlıkları aşka dönüşen Kit Harington ve Rose Leslie ilişkisi tam gaz sürüyor. Dizide karakterleri mutlu sona ulaşamamış olsa da ikili Hollywood'un gözde çiftleri arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top