Hesabım
    "Star Wars: Son Jedi"dan Empire Kareleri Geldi!

    "Star Wars: Son Jedi" 15 Aralık'ta vizyona girecek.

    Star Wars: Son Jedi ile uzayın derinliklerinde gerçekleşen galaktik mücadele devam ediyor. Beyaz perdenin en uzun soluklu ve en sevilen bilim kurgu serilerinden Star Wars'un ikonik karakterleri ile genç nesil yüzlerin buluştuğu 8. devam halkası Empire dergisinin kapağına konuk oldu.

    Yeni Galaktik Cumhuriyet'i tahttan indirip galaksinin kontrolünü ele geçirmeyi hedefleyen "İlk Düzen" serinin bir önceki filmi Star Wars: Güç Uyanıyor'da bozguna uğramıştı. Starkiller Üssü General Hux'un umduğu gibi sonuç vermemiş ve Direniş'le birlikte Rey'in de Kylo Ren'i alt etmesi sayesinde, Cumhuriyet'in yıkılması planı gerçekleşmemişti. Üstelik bunların üstüne filmin sonunda gördüğümüz üzere uzun zamandır kayıp olan ve artık bir mit kabul edilen jedi ustası Luke Skywalker da Rey tarafından bulunmuştu. Elimizdeki bu bilgilere bakarak "İlk Düzen"in bir hayli zor bir durumda olduğunu düşünebiliriz.

    Başrollerini Daisy RidleyJohn Boyega ve Adam Driver'ın üstlendiği filmde orijinal üçlemenin Luke Skywalker ve Prenses Leia'sı Mark Hamill ile Carrie Fisher da yer alıyor. Akademi ödüllü Benicio Del Toro, Akademi ödülü adayı Laura Dern ve Kelly Marie Tran serinin yeni yüzleri olurken, Lupita Nyong’o Maz Kanata, Oscar Isaac Poe Dameron, Domhnall Gleeson General Hux, Anthony Daniels C-3PO, Gwendoline Christie Captain Phasma ve Andy Serkis Snoke olarak seriye geri dönecek.

    Yönetmen koltuğunda Rian Johnson'ı oturtan yepyeni devam halkası ülkemizde 15 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top